Ana sayfa Dizi İzle Aşk Bir Rüya 23 Şubat Pazar 6.bölümde Thapki çaresizlik yaşıyor!

Aşk Bir Rüya 23 Şubat Pazar 6.bölümde Thapki çaresizlik yaşıyor!

tarafından ker_def

Kanal 7 ekranında yayınlanmakta olan Aşk Bir Rüya dizisinin 23 Şubat Pazar günü yayınlanacak 6. yeni bölümünde neler yaşanacağı merakla bekleniyor.Dizinin yeni bölümünden detayları haberimizde bulabilirsiniz. Thapki çaresiz kalıyor. Aşk Bir Rüya’da bu akşam Thapki Sakşi’nin oyunuyla küçük düşer. Dhruv ise onu kovmakla tehdit eder. Babasının durumunun çok kötü olduğunu öğrenen Thapki ne yapacak?

Sakşi Thapki’yi herkesin içinde küçük düşürmeyi başarır. Dhruv ise Thapki’ye yazı tahtasına özür dilerim yazmasını, aksi takdirde işten kovulacağını söyler. Thapki yapmadığı bir şey yüzünden özür dilemeyeceğini ve işten ayrılacağını belirtir.

Öte yandan Punam kocasının maddi durumunun çok kötü olduğunu öğrenir ve göz yaşlarına boğulur. Annesinin ağladığını gören Thapki çok endişelenir. Babasının başına gelenleri öğrenen Thapki Dhruv’un şartını kabul edecek mi?

Aşkın her sorunu çözeceğine inanan Thapki’nin kalpleri ısıtan öyküsü ‘Aşk Bir Rüya’ hafta içi 21:30, hafta sonu 21:00’de Kanal 7 ekranlarında…

Yönetmen: Ranjan Kumar Singh, Mayank Gupta Vaibhav ve Vansraj Singh

Oyuncular: Jigyasa Singh, Manish Goplani, Ankit Bathla, Sheena Bajaj, Monica Khann,a Jaya Battacharya, Jairoop Jeevan, Sabina Jat

Tür: Dram , Romantik

Yapımı: 2015 – Hindistan