Ana sayfa Dizi Haberleri Kara Sevda’nın Kemal’i Burak Özçivit bir hastalığa yakalandı, kurtulamıyor!

Kara Sevda’nın Kemal’i Burak Özçivit bir hastalığa yakalandı, kurtulamıyor!

tarafından ker_def
Herkes Burak Özçivit’e ne olduğunu merak ediyor!

Muhteşem Yüzyılda’ki Malkoçoğlu’nun yanı sıra, Kara Sevda dizisinde canlandırdığı Kemal karakteri ile iz bırakan Burak Özçivit, dünyanın birçok ülkesinde yayınlanan dizi sayesinde en çok tanınan Türk oyuncular arasında kendisine yer buldu.

24 Aralık 1984 İstanbul doğumlu olan, Fahriye Evcen ile mutlu bir birliktelik yürüten Özçivit’in şöhret hastalığı olarak bilinen tükenmişlik sendromuna yakalandığı iddiası ortaya atıldı.

Muhteşem Yüzyıl dizisinin müthiş bir çıkış yaptığı dönemde Hürrem karakterini canlandıran Meryem Uzerli’nin yaşadığı tükenmişlişlik sendromu gündeme bu olay ile gelmiş ve ardından birçok kişi için de söylenmişti.

Meryem Uzerli ile aynı hastalığa yakalandığı söylenen Özçivit, 2 yıldır ekranda olmamasına karşın Kardeşim Benim 1 ve 2 ile Can Feda filmlerinde yer almıştı.

Uzun yıllar aralıksız çalışmanın da verdiği olumsuzluklar sonrası Burak Özçivit’in bu rahatsızlığı yüzünden psikoloğuna gittiği ortaya çıktı.

Güneş Gazetesi’nin haberine göre; doktoruna içini döken Burak Özçivit, “Ben bu hayatta istediğim her şeyi elde ettim. Canım kahve içmek istedi Paris’e gittim. Gezmek istedim, Ortadoğu’ya gittim ama artık hiçbir şeyden zevk alamıyorum” dediği öğrenildi.

Kara Sevda'nın Kemal'i Burak Özçivit bir hastalığa yakalandı, kurtulamıyor! 7

Bu sorunu yüzünden tedavi sürecine başlayan Özçivit’e, eşi Fahriye Evcen’in de destek olduğu öğrenildi.

Fahriye Evcenle ilgili de doktoruna konuşan Burak Özçivit, “Ben sevdiğim kadınla evlendim. Bana her zaman yardımcı oldu, oluyor” ifadelerini kullandı.

Bu rahatsızlığı yüzünden yeni sezon için gelen işleri de geri çevirdiği söylenen Burak Özçivit, ekranlarda görünmeyeceği ortaya çıktı.