Ana sayfa Dizi Haberleri Payitaht Abdülhamid dizisi yayında değil ama Amerika’ya gol atmaya devam ediyor!

Payitaht Abdülhamid dizisi yayında değil ama Amerika’ya gol atmaya devam ediyor!

tarafından ker_def
TRT 1’in sevilen dizilerinden Payitaht Abdülhamid, Bülent İnal’ın başrolünde 2 sezondur ekranda yer almakta.

Yeni sezonda TRT 1 ekranlarında yayınlanmaya devam edecek olan dizinin reytingleri çok yüksek olmasa bile hatırı sayılır bir izleyici kitlesi bulunuyor. TRT 1’de yayınlanma avantajını da kullanan dizinin twitter hesabından yapılan bir paylaşım ise dikkat çekti.

Şu sıralarda sezon arasında bulunan ve yeni sezon için de çalışmaların başlayacağı dizi ABD yaptırımlarına twitter’dan gönderme yaptı.

Payitaht Abdülhamid dizisininin Twitter hesabı, yeni sezonun anonsunu yaparken, son günlerin en önemli gündem konusu olan ABD’nin yaptırım tehdidine göndermede bulundu.

Dizinin geçmiş bölümlerinde yer alan bir sahnede, Tahsin Paşa ile ABD temsilcisinin diyaloğu yer alıyor.

İNDİRİN O AYAĞINIZI!
Sultan Abdülhamid Han’la görüşmeyi ümit ederek saraya gelen ABD temsilcisi Tahsin Paşa’yı karşısında bulur. Bacak bacak üstüne atarak Sultan’ı bekleyen ABD’li, Tahsin Paşa’nın ‘indirin o ayağınızı’ şeklindeki uyarısıyla neye uğradığını şaşırır ve ‘afedersiniz, bir Osmanlı paşasının karşısında olduğumu unutmuşum’ şeklinde yanıt verir.

OSMANLI PAŞASININ KARŞISINDA DEĞİL, HALİFE’NİN SARAYINDASINIZ!

Tahsin Paşa ise bu cevap karşısında enfes bir cevap verir: Osmanlı paşasının karşısında olduğunuz için değil, Halife’nin sarayında olduğunuz için indireceksiniz ayağınızı.

Payitaht Abdülhamid dizisi yayında değil ama Amerika'ya gol atmaya devam ediyor! 7

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ