Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Karagül dizisinin Melek’i Sebahat Kumaş, Zümrüdüanka’da çok şaşırtacak!

Karagül dizisinin Melek’i Sebahat Kumaş, Zümrüdüanka’da çok şaşırtacak!

tarafından ker_def

Daha önce yer aldığı Karagül ve Kalbimdeki Deniz dizilerinde adından sıkça bahsettiren başarılı oyuncu Sebahat Kumaş, “Zümrüdüanka” dizisi ile geri dönüyor. Çekimi Kapadokya’da gerçekleşen dizide Kumaş, hayatını kardeşine adamış Oya karakteri ile izleyicilerle buluşacak.

Yapımını Pastel Film’in, yapımcılığını Yaşar İrvül ve Efe İrvül’ün üstlendiği, yönetmen koltuğunda Cemal Şan’ın oturduğu dizinin senaryosunu Can Sinan kaleme alıyor.

Başrollerini Alp Navruz ve Ceren Yılmaz’ın paylaştığı dizinin oyuncu kadrosunda Hatice Aslan, Selim Bayraktar, Ayten Uncuoğlu, Serhat Özcan, Elif Çakman, Sebahat Kumaş, Mine Kılıç, Simge Selçuk, Korkmaz Arslan, Asiye Dinçsoy, Pelin Abay, Doğa Zeynep Doğuşlu, Barış Küçükgüler, Miray Akay, Gönül Akbaş, Serkan Açay, Gökhan Bekletenler, Eren Demir, Umut Karadağ, Nazlı Pınar Kaya ve Ebrar Baba gibi birbirinden başarılı oyuncular da yer alıyor.

Kapadokya’nın masalsı dünyasında çekimleri devam eden “Zümrüdüanka” başarılı oyuncu kadrosu, güçlü aşk hikayesi ve sürükleyici temposuyla 25 Ocak Cumartesi günü FOX’ta.