Ana sayfa Dizi Haberleri Karagül dizisinin oyuncusu Sen Anlat Karadeniz’e geliyor…

Karagül dizisinin oyuncusu Sen Anlat Karadeniz’e geliyor…

tarafından ker_def

ATV ekranlarının sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz’e yeni bir oyuncu katılıyor. Karagül dizisinde Maya rolünde oynayan İlayda Çevik, dizinin sürpriz ismi oldu. Meryem dizisinde oynayan Ayça Ayşin Turan’ın oynadığı Ada’nın ikizi Maya rolünde oynayan genç oyuncu, bu kez Sen Anlat Karadeniz’e geliyor.

Karagül dizisinin oyuncusu Sen Anlat Karadeniz'e geliyor... 8

İlayda Çevik, “Karadeniz’in eşsiz doğasında çalışmak beni heyecanlandırıyor” dedi. Çevik, “Sen Anlat Karadeniz’de harika bir ekip ile çalışma fırsatı buldum. Osman Sınav gibi başarılı bir yönetmenle de aynı projede yer almak gurur verici. Çekimlerimiz Karadeniz’de devam ediyor. Buranın eşsiz doğasında çalışmak beni daha da heyecanlandırıyor” diye konuştu.

SON 6 YILIN EN İYİ ÇIKIŞ YAPAN DİZİSİ

Son 6 yılın en iyi çıkışını yapan dizi, geçmişte para karşılığı satıldığı adamın zulmünden kaçıp çocuğuyla birlikte Karadeniz’e sığınan Nefes’le, onu koruduğu için ailesinin büyük tepkisiyle karşılaşan Tahir’in imkânsız aşkını anlatıyor.

Karagül dizisinin oyuncusu Sen Anlat Karadeniz'e geliyor... 9
İLAYDA ÇEVİK KİMDİR?

İlayda Çevik, 1994 yılında Balıkesir’de doğdu. Eğitimini Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nde tamamladı.

Kendini geliştirmek adına Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde ve Burhaniye Belediyesi Kent Tiyatrosunda oyunculuk üzerine eğitim aldı.

Güzel oyuncu İlayda Çevik; ilk oyunculuk deneyimini 2013 yılında rol aldığı Karagül dizisinde canlandırdığı Maya karakteri ile yaşadı.

Bir dönem de Kanal D ekranlarında yayınlanan; başrolü Uğur Güneş ve Algı Eke’nin paylaştığı İsimsizler dizisinin kadrosunda da Yıldız karakterini canlandırdı.