Ana sayfa Dizi Fragmanları Kardeş Çocukları 5. Bölüm 2. Fragmanı İzle!

Kardeş Çocukları 5. Bölüm 2. Fragmanı İzle!

tarafından ker_def

Star TV’de yayınlanan Kardeş Çocukları dizisinin yeni bölümü 24 Şubat Pazar akşamı ekrana gelecek. Pazar akşamlarının sevilen dizilerinden olmayı kısa sürede başaran Kardeş Çocukları, 5. bölümüyle ekranda yerini almaya hazırlanıyor. Başrollerinde Mehmet Aslantuğ, Ayça Bingöl, Nur Fettahoğlu, Furkan Andıç ve Afra Saraçoğlu’nun oynadıkları dizinin 5. bölümünden ikinci fragman da yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde neler olacağıyla ilgili detayları videodan izleyebilirsiniz.

Sırma Yanık’ın senaryosuna imza attığı dizinin kadrosuna son olarak Melis Hacic katıldı. Geçen haftalarda final yapan ‘Bir Litre Gözyaşı’ dizisinde Selin karakteriyle seyirci karşısına çıkan Hacic, ‘Kardeş Çocukları’nda ise Yıldırım Saner’in (Mehmet Aslantuğ) yeğeni İdil karakterine hayat verecek.

Sosyal medya fenomeni sosyetik bir tasarımcı olan İdil’in gelmesiyle beraber dizinin genç oyuncuları arasındaki tansiyon tavan yapacak.

Kardeş Çocukları 5. yeni bölümde önemli detayların yaşanması bekleniyor. Bu detaylar şöyle:

Dizinin yeni bölümünde Umay ve Yıldırım’ın yıllar sonra geçmişle ilgili yaptıkları hesaplaşma dikkat çekiyor.

Umay, ablasının sırtındaki hançer olduğunu söylerken, Yıldırım, o hançerde kendi payının da olduğunu kabulleniyor.

Hayat ve Ümran’ın uzakta ve birlikte bir hayat kurmalarını isteyen Umay, Yıldırım’a gideceklerini söylüyor.

“Konuşacak bir şeyiniz yok, onun sana söyleyecek bir şeyi yok” sözleri üzerine Yıldırım’ın gerçekleri öğrendikten sonra nasıl bir adım atacağı merak konusu…