Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeş Çocukları bir, iki değil üç büyük iş yaptı!

Kardeş Çocukları bir, iki değil üç büyük iş yaptı!

tarafından ker_def

Kardeş Çocukları dizisi 3. bölümüyle 10 Şubat Pazar akşamı izleyicilerin karşısına çıktı. Star TV’nin iddialı dizisi hem hikayesi hem de oyuncu kadrosuyla bir hayli dikkat çekmekteydi.

Dün akşam üçüncü bölümüyle ekrana gelen Kardeş Çocukları üç grupta da birinci oldu. Dizilerin reyting yarışında Kardeş Çocukları’nın 3 grupta da birincilik elde etmesi kolay kolay bir diziye nasip olmayan bir başarı…

Yayınlandığı ilk günden itibaren izleyicinin büyük beğenisini kazanan, Kardeş Çocukları dün akşam üçüncü bölümüyle ekrana geldi.

Dizi, tüm kişilerde yüzde 7,72 reyting, yüzde 16,23 izlenme payı, A/B sosyo ekonomik statüde yüzde 7,62 reyting ve yüzde 17,11 izlenme payı, 20+ABC1’de; yüzde 7,35 reyting ve yüzde 15,53 izlenme payı ile zirvenin yeni sahibi oldu.

Mehmet Aslantuğ, Ayça Bingöl, Nur Fettahoğlu, Furkan Andıç, Afra Saraçoğlu, Murat Daltaban, Alara Turan, Engin Alkan, Evrim Doğan, Elif Çakman, Handan Yıldırım, Batuhan Ekşi, Nilay Erdönmez’in başrolünü paylaştığı Kardeş Çocukları, 17 Şubat Pazar 20.00’de Star’da.