Ana sayfa Dizi Haberleri ‘Kardeş Çocukları’ dizisi en çok Nur Fettahoğlu’na yaradı!

‘Kardeş Çocukları’ dizisi en çok Nur Fettahoğlu’na yaradı!

tarafından ker_def

Televizyon Gazetesi Analiz

Aşk-ı Memnu dizisinde canlandırdığı ‘Peyker’ karakteriyle tanınan ve ardından yer aldığı ‘Muhteşem Yüzyıl’daki Mahidevran rolü ile sektördeki yerini sağlamlaştıran Nur Fettahoğlu bu diziden sonra ekranlarda olmaya devam etse de oynadığı diziler çok ses getirmemişti.

Ancak kısa bir süre önce ‘Kardeş Çocukları’ dizisiyle ekrana dönen Nur Fettahoğlu için bu dizi ve canlandırdığı karakter kariyerinin dönüm noktası olabilecek gibi görünüyor.

Dizinin başrol karakterinden bir tanesi olan ‘Umay Karay’ karakterini canlandıran oyuncu hem performansıyla göz dolduruyor hem de çizdiği zarif görüntü ile kendisine hayran bırakıyor.

'Kardeş Çocukları' dizisi en çok Nur Fettahoğlu’na yaradı! 7

Umay her ne kadar kızını terk etmiş, ablasına ihanet etmiş, onun hakkında yalanlar söyleyen kötü bir karakter olsa da, onu yaşadığı sefil hayattan kurtulmayı bilecek kadar cesur bulan izleyiciler var. Hatta, Ümran gibi kendisini yaşadığı köye hapsetmediği, geliştirdiği için takdir edenler de…

Üstelik; Ümran’ın Hayat konusundaki takıntılı tavırları zaman zaman itici duruyor. Kendisine ihanet eden kardeşi ve eski sevgilisinin çocuğuna bakmak uğruna hayatını karartması da fedakar bir anneden çok kendi yaşamını kuramamış saf kadın imajı veriyor.

Kardeşine olan öfkesinde haklı olsa da, Ümran’ın tavırlarının biraz şizofrence olduğunu düşünen izleyiciler de yok değil.

Görünen o ki; dizide canlandırdığı karakterin sevilmeyen özellikleri olsa da, Umay karakteri çevirdiği entrikalarla Nur Fettahoğlu için uğurlu gelecek ve onun yıldızını iyice parlatacak.

Zaten, son dönemde dizilerde kötü karakterlerin daha çok parladığı gibi bir gerçek var. Bu durumu ‘Ufak Tefek Cinayetler’de Merve’nin Oya’dan daha çok sevilmesinde de yaşamıştık.

Anlaşılan Umay Karay da, Merve Aksak’ın şanını yürütecek gibi görünüyor.