Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeş Çocukları dizisine eleştiri, Nur Fettahoğlu’na alkış!

Kardeş Çocukları dizisine eleştiri, Nur Fettahoğlu’na alkış!

tarafından ker_def

Yeni dizi Kardeş Çocukları izleyicilerle buluştu. Mehmet Aslantuğ, Ayça Bingöl, Nur Fettahoğlu, Furkan Andıç, Afra Saraçoğlu, Murat Daltaban, Alara Turan, Batuhan Ekşi ve Nilay Erdönmez’in başrollerinde yer aldığı dizi beğeni topladı.

Sarsıcı hikayesi ve başarılı oyuncu kadrosuyla çok konuşulan “Kardeş Çocukları”nın senaryosunu Sırma Yanık’ın, yönetmenliğini Faruk Teber’in üstleniyor. “Kardeş Çocukları” her pazar Star’da yayınlanıyor.

Medyafaresi yazarlarından Anibal Güleroğlu, Kardeş Çocukları dizisiyle ilgili yazdığı analizde önemli noktalara değindi.

Güleroğlu, şu detaylara dikkat çekti:

“Ayça Bingöl’ün canlandırdığı Ümran karakterinin tavırlarını-bakışlarını gereksiz abartılı bulduğum… Nur Fettahoğlu’nun performans-karakter dengesi sayesinde Umay’ı dizinin en başarılı karakteri haline getirdiğini düşündüğüm… Bodurumda iyi performans çıkartan Afra Saraçoğlu’nun teyzesinin evindeki duruşuyla Hayat’ta Fazilet Hanım ve Kızları’ndaki Ece’yi anımsatmaya başladığını gözlemlediğim ‘Kardeş Çocukları’nın temel gerçeği, gücünü şiddetten aldığı yönünde!

Kardeş Çocukları dizisine eleştiri, Nur Fettahoğlu'na alkış! 7

Hal böyleyken dizinin kesin başarısına güvenmek için henüz çok erken derim. İçeriğin şiddet faslı tükenmiş göründüğüne göre bundan sonrasındaki performans asıl gerçek başarıyı gösterecek bize.

Şayet ekstra gelişmeler ve daha güçlü rakipler ortaya çıkmazsa sezon sonuna dek başarı gidişatı sürecektir’ diyerek uzun ömürlülük için bol şans dileyip koyalım noktamızı.”