Ana sayfa Sosyal Medya Kardeşlerim dizisi gibi Yiğit Koçak da aynı hedefe kilitlendi!

Kardeşlerim dizisi gibi Yiğit Koçak da aynı hedefe kilitlendi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kardeşlerim dizisinde Ömer karakteri ile büyük ilgi gören Yiğit Koçak, Küheylan isimli tiyatro oyununun galasında dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Genç oyuncu, kendisinin de tiyatro okumaya devam ettiğini belirtti ve “İşlerimden dolayı gidemiyorum, tabii ki de bir süre sonra tiyatro yapacağım” diye konuştu.

İspanya’da Kardeşlerim dizisi büyük ilgi görüyor. Farklı diller ve farklı ülkelerde milyonlarca kişiye ulaşan Kardeşlerim dizisinin bu büyük başarısı, genç oyuncuların da önünü açtı. Dizinin bu genişleme adımlarının sıçradığı isimlerden olan Yiğit Koçak da İspanyol basını ve hayranları ile buluşmak için Madrid’e gidecek.

Oyuncu, “Bir buluşma olacak. Daha önceden gitmem gerekiyordu, set günüm yoğun olduğu için 2-3 günlük ara bulmam çok zor oluyordu. Şimdi arayı bulunca da gideceğim” diye konuştu.

Dizinin İspanya’da yayınlanması ve çok sevilmesinin sonucu olarak oyunculara talep de artıyor. Yiğit Koçak da kendisine de bu taleplerin geldiğini ve uzun süredir de İspanya’ya gitmek için fırsat kolladığını anlattı.

Genç oyuncu, “Zaten çok talep vardı, çok izleniyor İspanya’da… Benim için güzel bir deneyim olacak” ifadesini kullandı.

İspanya’da Türk oyuncuların büyük ilgi gördüğünün hatırlatılması üzerine de Yiğit Koçak, bu durum ile gurur duyduğunu ifade etti.

Kardeşlerim dizisi gibi Yiğit Koçak da aynı hedefe kilitlendi! 7

Oyuncu, “Gurur duymaktan başka bir şey hissedemiyorum. Çok mutluluk verici bir şey. Tabii ki de öyle bir ilgi görmek isterim. Uluslararası bir aktör olmak istiyorum. Amacım da bu, farklı dillerde, farklı ülkelerde iş yapabilmek istiyorum” açıklamasında bulundu.

Birçok Türk oyuncu gibi Yiğit Koçak’ın da yurt dışına açılma hedefi var. Bu konuda da yakın bir zaman önce kendisine bir teklif de yapıldığından bahseden oyuncu, şunları anlattı:

“Amacım farklı dillerde, farklı ülkelerde iş yapabilmek. Zaten, enerjimi de bu yönde yolladığım için bu aralar bununla ilişkili gelişmeler var. Hatta bugün bir telefon aldım menajerimden.”

Yiğit Koçak, kişisel gelişimine de önem verdiğini anlattı. Oyuncu, İspanya’da bir kariyer elde etme amacını gerçekleştirmek için İspanyolca öğrenmeye başladığını da anlattı.

Koçak, henüz yeni olmasına rağmen İspanyolca’sını geliştirmek için çaba harcamayı sürdürüyor.