Ana sayfa Sosyal Medya Kardeşlerim dizisi sezon finalinden sonra Fadik Sevin Atasoy’a Broadway yolu göründü!

Kardeşlerim dizisi sezon finalinden sonra Fadik Sevin Atasoy’a Broadway yolu göründü!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-  ATV’nin sezilen dizisi Kardeşlerim’de canlandırdığı ‘Şengül’ karakteriyle beğeni toplayan yetenekli oyuncu Fadik Sevin Atasoy, dizinin ikinci sezon çekimlerinin tamamlanmasıyla birlikte Broadway’da oynayacağı tek kişilik oyunun provaları için Amerika’ya gidecek.

11 yıldır Amerika’da yaşayan oyuncu Fadik Sevin Atasoy, verdiği bir röportajda oyunculuğun her yerde çok zor bir meslek olduğunun altını çizerek, oyunculuk mesleğinin sadece yetenekle ilgili bir şey olmadığını, bir de sektörel tarafı olduğunu vurgulamıştı.

Amerika deneyiminin kendisine çok güzel katkıları olduğunu söyleyen Fadik Sevin Atasoy Amerika’da hiç zorlanmadığını belirtti.

Kardeşlerim dizisi sezon finalinden sonra Fadik Sevin Atasoy'a Broadway yolu göründü! 7

Geçtiğimiz günlerde oyuncu Kerem Bürsin, yurt dışındaki oyuncuların Türkiye’dekilerin aksine son derece egosuz olduklarını belirten açıklamalarda bulunmuştu.

Fadik Sevin Atasoy bu konuda şunları söyledi; “Ben hiçbir sektörü birbiriyle kıyaslamıyorum. Kendi meslek grubumdaki hiçbir arkadaşım hakkında iyi ya da kötü bir şey söylemiyorum. Sadece kendi işime bakıyorum, kendi yoluma bakıyorum. Benim günahımdan da sevabımdan da ben sorumluyum. Beni ben ilgilendiriyor, herkes istediğini yapabilir.”

Amerika ile Türkiye’deki oyunculuk sektörü hakkında da konuşan oyuncu, “İşini iyi yaptığın sürece dünyanın her yerinde akçen var. Neye konsantre olduğuna bağlı, oyunculuk yapıyorsan dünyanın her yerinde ekmeğini kazanıyorsun” şeklinde konuştu.