Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim dizisinde Eren Ören ile Lizge Cömert’in sahnesi en iyiler arasına girdi!

Kardeşlerim dizisinde Eren Ören ile Lizge Cömert’in sahnesi en iyiler arasına girdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kardeşlerim dizisi atv’de cumartesi akşamları yayınlanıyor ve milyonları da ekran başına topluyor. Dizinin 46. bölümünde yayınlanan Kaan ile Süsen’in tartıştığı sahneye de sosyal medyada büyük övgü var… Süsen’in gerçekleri Ömer’e anlatmak istemesi ama Kaan’ın da bunu engelleme çabası iki gencin okulun balkonundan yere çakılmalarına neden oldu.

Kaan, Süsen’in düşeceğini anlayınca son bir hamle ile onu korumaya çalıştı ama kendisi için her şey bitti. Zaten geçtiğimiz günlerde Eren Ören’in diziden ayrılacağı ortaya çıkmıştı ve bu sahne ile birlikte de karakterin artık dizide yer almayacağı ortaya çıktı. Kardeşlerim hayranları iki genç oyuncunun performansını çok başarılı bulduklarını belirten yorumlar paylaştı.

Kardeşlerim dizisinde Eren Ören ile Lizge Cömert'in sahnesi en iyiler arasına girdi! 8

Sosyal medyada yer alan yorumlarda bu sahnenin dizinin şimdiye kadar çekilmiş en duygu yüklü ve gerçekçi sahnelerinden birisi olduğuna yönelik birçok mesaj bulunuyor. Lizge ve Eren’in oyunculuğunu öven dizinin takipçileri, şu yorumda bulundu:

“Sezonun en iyi sahnesi veya en çok izlenen, en çok merak edilen ve beğenilen sahnesi. Lizge ve Eren gelecekte bayağı parlayacak.”

İki genç oyuncunun sahnesinde çok duygulandıklarını ve o anları içlerinde hissettiklerini belirten Kardeşlerim dizisi izleyicileri, Kaan karakterinin sonunun böyle olmasına da üzüldü… Süsen için dizinin ilerleyen bölümünde çok duygu yüklü sahneler olacağını düşünen dizi hayranları, çok acı çekeceğini düşünüyor.

Sosyal medyada iki genç oyuncuya yönelik övgü dolu sözler, onların öne çıkmasını sağladı. Kardeşlerim zaten genç oyuncuların parladığı bir yapım ve iki genç oyuncu için de gelecek adına güzel bir yetenek sunumu gerçekleşti.

Kardeşlerim dizisinde Eren Ören ile Lizge Cömert'in sahnesi en iyiler arasına girdi! 9

Eren Ören, sette ise en eğlenceli isimlerden birisi ve setin neşe kaynağıydı… Genç oyuncunun diziden ayrılması hayranlarını üzse bile yakında yeni projelerle yeniden ekranda olmaya devam edecektir. Hayranları gelecekte Eren Ören’in çok iyi yerlere geleceğinden emin.

Kardeşlerim dizisinin 9 Nisan’da yayınlanacak olan 47. bölümünde hastaneye kaldırılan Kaan’ın yaşayacakları da izleyicileri derinden etkileyecek. Karakterin diziden ayrılacağı ise kesin…