Ana sayfa Dizi Haberleri Kerem Bürsin’e kavuşmak isteyen hayranları biraz daha sabredecek!

Kerem Bürsin’e kavuşmak isteyen hayranları biraz daha sabredecek!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Yakışıklı oyuncu Kerem Bürsin bir süredir setlerden uzak. Disney Plus’ın anlaşma yaptığı oyunculardan biri olan Bürsin’in projesiyle ilgili haber hala yok. Gelen bilgiye göre Kerem Bürsin hayranlarının bir süre daha beklemesi gerekecek.

Başrolünü Hande Erçel’le paylaştığı Sen Çal Kapımı dizisinin dünyadaki başarısı üzerine kariyerini farklı bir noktaya taşıyan Kerem Bürsin görünüşe göre yeni projesi için çok seçici davranıyor. Yakışıklı oyuncu bir süredir yeni bir projede yer almak yerine sosyal sorumluluk projeleriyle uğraşıyor, reklam filmlerinde rol alıyor.

Kerem Bürsin, ağustos ayında Türkiye’deki yayınına başlamaya hazırlanan ABD’li dijital yayın platformu Disney Plus’la anlaşmayı imzaladı. Ancak platformda yayınlanacak projesinin ne olacağı hakkında hiçbir açıklama yapılmadı.

Kerem Bürsin’e kavuşmak isteyen hayranları biraz daha sabredecek! 7

Ortaya atılan iddiaya göre Kerem Bürsin hayranlarının, Disney Plus’ta yayınlanacak yeni projesi için bir süre daha beklemesi gerekecek. Çünkü söylentilere göre Kerem Bürsin’in başrolde yer alacağı proje 2023 yılında yayınlanacak.

Türkiye yapılanmasını iki başarılı televizyoncu Cenk Soner ile Mehmet İçağasıoğlu yönettiği Disney Plus’ın yaz aylarının başında yayın hayatına başlaması konuşuluyor. Disney Plus bugüne kadar Halit Ergenç, Kenan İmirzalıoğlu, Engin Akyürek, Aras Bulut İynemli, Cansu Dere, Pınar Deniz, Şahan Gökbakar, Can Yaman, Hande Erçel ve Demet Özdemir gibi birbirinden başarılı oyuncularla anlaştı.

Kerem Bürsin’i yeni bir dizide görmek isteyen hayranları biraz daha bekleyecek ancak oyuncunun pek duyulmayan bir projesi yola çıkmaya hazırlanıyor! Pandemi öncesinde çekilen ve Eflatun ismini taşıyan filmde İrem Helvacıoğlu ile başrolde yer aldı Bürsin. Eflatun filminin şu sıralar ulusal ve uluslararası festivallere katılması söz konusu. Yönetmenliğini Cüneyt Karakuş’un üstlendiği filmin tanıtımı da kısa bir süre önce yayınlandı. Ancak filmin vizyona gireceği tarih hala açıklanmadı.