Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim dizisinde partnerlik böyle olur! Onur Seyit Yaran’ı tanımak isterseniz Su Burcu Yazgı Coşkun’a sorun!

Kardeşlerim dizisinde partnerlik böyle olur! Onur Seyit Yaran’ı tanımak isterseniz Su Burcu Yazgı Coşkun’a sorun!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kardeşlerim dizisi Cumartesi akşamları yayınlanıyor ve dizinin hikayesinde genç oyuncular bir hayli öne çıkıyor. Tecrübeli isimlerle, gençlerin bir arada bulunduğu sette hem eğlenceli anlar yaşanıyor hem de yoğun bir çalışma ortamı var. Cumartesi günleri reytinglerde Gönül Dağı’ndan sonra en çok izlenen dizi olan Kardeşlerim, başarılı bir iş olarak yoluna devam ediyor.

Üçüncü sezonda da projenin devam edeceğini düşünen hayranlar, atv’nin Kardeşlerim dizisini daha uzun süre ekranda tutabileceği inancına sahip. Dizinin devam etmesi de en çok genç oyuncuların kendilerini daha çok geliştirmesine ve daha popüler hale gelmelerini sağlayacak.

Doruk ve Asiye karakterlerinin sosyal medyada da çok öne çıkmasında iki genç oyuncuya olan sevginin büyük payı var. Aralarındaki 10 yaş farka rağmen iki genç oyuncu da çok iyi bir uyum yakaladı. Set arkasından yansıyan görüntülerde çok iyi anlaştıkları görünen ikilinin samimiyeti, doğallığı ve sempatikliği Kardeşlerim projesine büyük katkı sağlıyor.

Onur Seyit Yaran, sette partnerinden güçlü bir destek görmekten de memnun. Oyuncu, “Ben her konuda Yazgı’nın bana destek olduğunu hissediyorum. İyi destekçi, sürekli beni iter, sürekli benim daha iyisini vermemi ister. Bu benim için en iyi özelliklerinden birisi olabilir. İtici bir gücü var bende” şeklinde konuştu.

Su Burcu Yazgı Coşkun ise partnerinin en dikkat çeken özelliğinin hırsı olduğunu ifade etti. Genç oyuncu, “Kişisel özelliğin ve kafana bir şey koydun mu mutlaka yaparsın, peşini bırakmazsın. Güçlü bir özellğin bu” diye konuştu.

Onur Seyit Yaran da partnerinin bu teşhisini doğruladı ve Su Burcu Yazgı Coşkun’un onu ne kadar iyi tanıdığı da böylelikle daha iyi anlaşılmış oldu.