Ana sayfa Sosyal Medya Akın Akınözü, en yakın rakibi Onur Seyit Yaran’a bile fark attı!

Akın Akınözü, en yakın rakibi Onur Seyit Yaran’a bile fark attı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sosyal medya ortamında yapılan paylaşımlar üzerinden oluşturulan haftalık ‘en popüler erkek oyuncular’ araştırmasında son döneme damgasını vuran isim Akın Akınözü oldu.

Star TV ekranında Cuma akşamları yayınlanmakta olan Kaderimin Oyunu isimli dizide Cemal karakterini canlandıran oyuncu, Hercai ile başlayan kariyer zıplamasını sürdürüyor… Sosyal medyada bu kadar yoğun ilginin altında sadece yerli dizi takipçileri yok.

Kaderimin Oyunu dizisine ve Akın Akınözü’ne özel bir ilgi gösteren geniş bir yabancı hayran kitlesi de bulunuyor. Oyuncunun bu fanatik kitlesi de her hafta en çok konuşulan isimler arasında yer almasını sağlıyor.

Adba TV tarafından 6-12 Nisan tarihleri arasında yapılan ‘en popüler erkek oyuncular’ listesinde bir numarada Akın Akınözü’nü görmekteyiz. Retweet olmaksızın, sadece ileti sayısına bakılarak yapılan araştırmada 194 bin 600 ileti paylaşılan Akın Akınözü haftanın birincisi oldu.

Akın Akınözü, en yakın rakibi Onur Seyit Yaran'a bile fark attı! 7

Ünlü oyuncunun en yakın rakibi Kardeşlerim dizisinin Doruk’u Onur Seyit Yaran oldu. Genç oyuncu, toplam 71 bin 600 ileti ile haftanın ikincisi konumunda. Üçüncü sırada ise Uraz Kaygılaroğlu’nu görmekteyiz. Üç Kuruş dizisinin başrolünde yer alan Kaygılaroğlu, 40 bin 900 ileti elde etti.

Halil İbrahim Ceyhan, Ekin Koç, İbrahim Çelikkol, Edip Tepeli, Recep Usta, İlhan Şen ile Barış Arduç da bu araştırmada ilk 10 içinde yer alan oyuncular olarak dikkatleri çekiyor.