Ana sayfa Sosyal Medya Kardeşlerim dizisinde sezon finali heyecanı yaşanırken, Cihan Şimşek’in bir büyük heyecanı daha var!

Kardeşlerim dizisinde sezon finali heyecanı yaşanırken, Cihan Şimşek’in bir büyük heyecanı daha var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cumartesi akşamları yayınlanan Kardeşlerim dizisinde Oğulcan karakterini canlandıran Cihan Şimşek, projenin başarısı ile birlikte ismi gençler arasında en çok konuşulan isimlerden birisi oldu. Kardeşlerim dizisi 3 sezonluk başarısı sonucunda kadrodaki genç oyuncuların parlamasını sağladı.

Dizinin hikayesinde Oğulcan karakterinin farklı duygular yaşanması ile Cihan Şimşek aslında oyunculuk deneyimi konusunda çok özel bir dönemin de içinde bulunuyor. Dizinin üçüncü sezonu da çok başarılı şekilde devam ederken, şimdiden dördüncü sezonda neler olacağı konusunda da izleyiciler meraklanmaya başladı.

Cihan Şimşek, bu sezon için son 2 bölümün çekimlerini yaptıklarını anlattı. Sezon finalinde ne olacağını kendilerinin de henüz bilmediğini anlatan oyuncu, “Heyecanlıyız. Daha son bölümü bilmiyoruz, nelerle karşılaşacağımızı” diye konuştu.

Dizi ekipleri sezon içinde çok yoğun çalışmalar yapıyor ve Kardeşlerim ekibi de yine bu yoğunluğu yaşadı. Oyuncular ise artık sezon sonuna doğru yoruldular ve tatil isteği de giderek daha da güçleniyor. Cihan Şimşek de bu durumu, “Sezonun yorgunluğu var. Artı bitse de tatil yapsak derdindeniz” şeklinde anlattı.

Sevgilisi Sinem hanıma evlilik teklifinde bulunan Cihan Şimşek, şimdilerde düğün heyecanı da yaşıyor. Evlilik hazırlıklarını sürdüren çift Haziran ayında düğün yapacak.

Kardeşlerim dizisinde sezon finali heyecanı yaşanırken, Cihan Şimşek'in bir büyük heyecanı daha var! 7

Cihan Şimşek, düğün ile ilgili birçok ayrıntı olmasına da şaşırdığını belirterek, “Ben de bu kadar beklemiyordum. Bugün 80 kişiyi aramışımdır, başım ağrıyor” diye konuştu.

Yaz döneminde düğün sonrasında yurt dışına çıkarak balayı yapmayı planlayan çift 23 Haziran’da İstabul’da düzenlenecek nikah töreni ile resmen hayatlarını birleştirecek.