Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kardeşlerim dizisine bir kardeş dizi geliyor!

Kardeşlerim dizisine bir kardeş dizi geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarının sevilen dizilerinden olan Kardeşlerim, 18 bölüm süren ilk sezonda çok iyi bir çıkış yakaladı. Hem usta isimlerin hem de genç oyuncuların güçlü performansları da çok konuşuldu. Kardeşlerim etkileyici bir dram hikayesi olarak atv ekranında iyi reytingler aldı.

Kardeşlerim dizisine yeni karakterler de katıldı ve 19. bölüm ile birlikte dizi 11 Eylül Cumartesi akşamı saat 20.00’da ikinci sezona başlıyor. Çekimleri yoğun tempoda devam eden Kardeşlerim dizisine bir kardeş dizinin geldiği de ortaya çıktı.

NGM Medya imzasını taşıyan Kardeşlerim gibi yine bir dram hikayesi olarak öne çıkacak olan Kaderimin Oyunu isimli dizi Star TV için hazırlanıyor.

Başrolde Nesrin Cavadzade’nin isminin geçtiği dizinin yönetmeni olarak Emre Kabakuşak ismi netleşti. NGM Medya geçen sezon Sefirin Kızı dizisiyle Star TV ekranında yer aldı. Dizinin yönetmeni yine Emre Kabakuşak idi…

Sefirin Kızı tecrübesinden sonra Kardeşlerim dizisiyle iyi bir çıkış yapan NGM Medya, Kaderimin Oyunu dizisiyle de yine etkili bir çıkış yapmayı hedefliyor.