Ana sayfa Sosyal Medya Kardeşlerim dizisine şapka çıkartın, bu başarı sıradan değil!

Kardeşlerim dizisine şapka çıkartın, bu başarı sıradan değil!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında cumartesi akşamları yayınlanmakta olan Kardeşlerim dizisinin öyle bir başarısı var ki, birçok iddialı dizi buna yetişemiyor…

Şimdiye kadar 42 bölümü yayınlanan dizi, tüm kişiler kategorisinde çift hanelere yaklaşabilen reytingler almasına rağmen, daima ikincilik elde ediyor. Çünkü rakibi olan Gönül Dağı dizisi sezonun en başarılı ikinci yapımı konumunda…

Kardeşlerim için Gönül Dağı gibi bu kadar etkili bir dizinin karşısında çift haneye yaklaşabilen reytingler almak büyük bir başarı… Dizinin sadece reytingler noktasında değil, sosyal medyadaki güçlü etkileşim ortamı ile de çok konuşulduğunu söylemek lazım.

Kardeşlerim dizisinin Asiye ve Doruk karakterleri, sosyal medya gündeminden düşmüyor. Onur Seyit Yaran ile Su Burcu Yazgı Coşkun ikilisi sezonun en beğenilen dizi çiftlerinin başında geliyor… Hayranlar milyonlarca paylaşımı hem de iki bölüm arasında bir haftalık süreçte paylaşıyor.

Bu kadar etkili bir dizinin youtube ortamında izlenme oranlarına bakıldığında da şaşılacak bir manzara var. Özellikle youtube’da paylaşılan fragmanlar kısa sürede milyonlarca kez görüntüleniyor.

Dizinin 43. bölümü için yayınlanan fragmanın sadece 24 saat içinde 2,5 milyonu geçtiğini biliyor musunuz? Her geçen saat de bu sayı artarak devam ediyor. Youtube trend videolar listesinde birinciliğe kadar çıkabilen Kardeşlerim dizisinin fragmanları, birçok diziden bile daha çok izleniyor.

Dizinin hayranları, sosyal medya ortamında o kadar büyük destek sağlıyor ki, her hafta bir başarı abidesi olarak yükselen Kardeşlerim dizisi, genç oyuncuların kısa sürede kendisini parlatmasına vesile oldu..

Yiğit Koçak, Gözde Türker, Lizge Cömert, Onur Seyit Yaran, Cihan Şimşek, Su Burcu Yazgı Coşkun, Recep Usta, Melis Minkari, Kaan Sevi, Berk Ali Çatal gibi genç oyuncular adeta patlama yaptı…

Sosyal medyada sadece kardeşlerim dizisi de genç ve başarılı isimler de sıklıkla gündem oluyor. Kardeşlerim dizisi sayesinde iyi bir kariyer çıkışı yapan bu oyuncular, gelecek adına umut verirken, dizinin hikayesinin de başarılı şekilde devam etmesi, üçüncü sezon ihtimalini kuvvetlendiriyor.