Ana sayfa Sosyal Medya Kardeşlerim dizisinin Afra’sı Ecem Sena Bayır yıllar sonra itiraf yaptı!

Kardeşlerim dizisinin Afra’sı Ecem Sena Bayır yıllar sonra itiraf yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kardeşlerim dizisi 3. sezonu ile yoluna devam ediyor ve dizinin hikayesindeki genç isimler de popüler bir figür olma yolunda hızla ilerliyor. Dizide etkili karakterlerden Afra’ya hayat veren Ecem Sena Bayır da son dönemde fazlası ile dikkat çeken bir isim oldu.

Kardeşlerim dizisinde birçok genç oyuncu var ve kariyerlerinin başında bu kadar çok izlenen bir yapımda bulunmaları büyük bir fırsat. Ecem Sena Bayır, bu fırsatı iyi değerlendiren isimlerden birisi olmayı başardı.

Oğulcan ile Afra arasında yaşananlar Kardeşlerim dizisi hayranlarını çok etkiledi. Afra’nın hikayeden ayrılma durumu olduğuna yönelik sosyal medyadaki endişeli bekleyiş ise sürüyor. Dizinin yeni bölümlerinde bu karakterin devamlılığı konusunda detaylar netleşecek.

Ecem Sena Bayır, iyi ezber yapan birisi olduğunu ve bu konuda kendisini başarılı bulduğunu ifade etti. Atv’nin youtube kanalında kendisi gibi oyuncu Esra Kılıç ile birlikte sorulara yanıt veren genç oyuncu, çalışkanlık konusunda ilginç bir ifade kullandı.

Kardeşlerim dizisinin Afra'sı Ecem Sena Bayır yıllar sonra itiraf yaptı! 7

Bayır, “Sahneye çalışırım ama normal hayatımda bir şeylere çalışkanlık anlamında kendime tembel diyebilirim. Ama işimde çalışkanım” diye konuştu.

Kopya çekme konusunda uzun zaman geçmesine rağmen oyuncu, okulda kopya çektiğini itiraf da etti. Ecem Sena Bayır, “Hanginiz çok kopya çeker?” sorusunu yanıtladı.

Esra Kılıç, kendisinden emin bir şekilde hiç kopya çekmediğini ifade etti.

Kardeşlerim dizisinin Afra’sı olarak popüler hale gelen Ecem Sena Bayır ise, şöyle konuştu: “Kopyacılık, ders gibi mi? Üfff, çok yıl geçti ama ben kopya çekiyordum.”

Okul yıllarında dersleri önemsememe konusunda da Bayır, bir hayli etkiliymiş. Kardeşlerim gibi lise yıllarını yaşayan gençlerin yer aldığı bir diziye oyuncunun okul yıllarının pek de örnek olamayacağı ortada.

Sosyal medyayı da çok kullandığını ifade eden genç oyuncu, “Bütün boş işleri ben yapıyorum” diyerek de gülümsetti.