Ana sayfa Dizi Haberleri EGO dizisi şıklığın adresi oldu! Melisa Aslı Pamuk ile Alperen Duymaz ortalığı yakıyor!

EGO dizisi şıklığın adresi oldu! Melisa Aslı Pamuk ile Alperen Duymaz ortalığı yakıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Erkeğe Güven Olmaz sözlerinin kısaltılması olan EGO ismi ile Fox TV ekranında izleyicilerle buluşan dizinin yeni bölümleri merakla bekleniyor. Özellikle bu hafta yeni bölümde Sibel ile Erhan’ın düğün görüntüleri ekrana gelecek. Gelinlik ile Melisa Aslı Pamuk yine güzelliğini ortaya dökerken, Alperen Duymaz da popyonlu takım elbisesi ile karizmasını sergileyecek.

Alperen Duymaz ile Melisa Aslı Pamuk ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin izleyici kitlesi de her geçen hafta daha da artıyor. Sadık bir kitlenin takip etmekte olduğu dizi, iki başrol oyuncusunun uyumuyla dikkatleri çekiyor.

Dizinin kadın oyuncularının şıklık yarışı içinde olmaları da dikkatlerden kaçmayan bir detay. Dizinin başrol kadın oyuncusu Melisa Aslı Pamuk, Sibel karakterini canlandırıyor ve yeteneğinin yanı sıra güzelliği ile göz kamaştırıyor.

EGO dizisi şıklığın adresi oldu! Melisa Aslı Pamuk ile Alperen Duymaz ortalığı yakıyor! 9

Sibel karakterinin kıyafetleri de dizinin hayranlarını her yeni bölümde etkileme gücüne sahip.

Bunun yanı sıra dizinin bir diğer önemli kadın oyuncusu Rüya Helin Demirbulut da kariyerinin en önemli sınavını veriyor.

Elif karakteri ile izlediğimiz oyuncunun da dizide gayet başarılı bir sınav verdiğini ve karakter için oluşturulan kıyafetlerin de izleyicilerin dikkatini çektiğini söyleyebiliriz.

EGO dizisi şıklığın adresi oldu! Melisa Aslı Pamuk ile Alperen Duymaz ortalığı yakıyor! 10

EGO dizisinin tüm kadın oyuncularının şıklık yarışı halini de yayınlanan bölümlerde, fragmanlarda ve fotoğraflarda net bir şekilde görebilirsiniz.

Kadın oyuncular gibi, erkek oyuncuların kıyafet seçiminin de gayet başarılı olduğu fotoğraflara yansıdı. Tuncay karakterindeki Ahmet Kayakesen çok farklı bir karakteri canlandırıyor ve giyim stiliyle de ilgi çekiyor.

Milyonların sevgisini bu dizide de yanında hisseden Alperen Duymaz için seçilen sportif çizgilerdeki kıyafetlerin oyuncuya çok yakıştığını, özellikle siyah rengin de dizide hakim renklerden olduğunu söyleyebiliriz.

EGO dizisi şıklığın adresi oldu! Melisa Aslı Pamuk ile Alperen Duymaz ortalığı yakıyor! 11

Dizinin şimdiye kadar 5 bölümü yayınlandı ve istikrarlı bir reyting elde etmesi de EGO projesinin başarılı olmasına hizmet ettiğini belirtelim.

Alperen Duymaz ile Melisa Aslı Pamuk ikilisinin güçlü uyumu ve yüksek enerjisi de projenin bu kadar çok konuşulmasını sağladı.

EGO dizisi özellikle sosyal medyada da çok etkili bir izleyici grubu tarafından takip ediliyor ve her hafta binlerce paylaşım ile gündemde kalması için hayranlar yoğun bir çaba harcıyor.