Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel ile Burcu Özberk buluştu, dedikodular çöpe atıldı!

Hande Erçel ile Burcu Özberk buluştu, dedikodular çöpe atıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hande Erçel ile Burcu Özberk’in birbirleri ile çok iyi anlaştıklarını tüm hayranları biliyor. 2015-2016 yıllarında yayınlanan Güneşin Kızları isimli dizinin setinde tanışan ve dostluklarını da o günden bugüne geliştiren ikilinin bir süre bir arada görünmemesi bazı dedikodulara yol açmıştı.

Hande Erçel ile Burcu Özberk ikilisinin küs olabileceğine yönelik söylentiler sosyal medyada yayılmaya başlayınca iki ünlü isim de bunu doğrulamamıştı. İkili, uzun bir aradan sonra yeniden kameralar tarafından bir arada görüntülendi.

Aşk Mantık İntikam dizisinde başrolde yer alan Burcu Özberk ile şu anda gelen projeleri değerlendirmekte olan Hande Erçel buluşması, basının yoğun bir ilgisini çekti. İkilinin arasında herhangi bir sorun olmadığını da gösteren bu buluşmayla birlikte, tüm dedikodular da çöpe atılmış oldu.

Yemekte bir araya gelen ikili bir hayli keyifliydi. “Biz beraber yemek yedik” diye konuşan Hande Erçel, yeni yıla da koronavirüs ile girdiğini söyledi. Disney Plus’ta bir proje yapması gündeme gelen Hande Erçel, görüşmelerin yapıldığını ilk kez doğruladı.

Oyuncu, “Henüz konuşma aşamasında, net bir şey olursa söyleriz” diye konuştu. Nasıl bir proje olacağını kendisinin de bilmediğini belirten Hande Erçel, Disney Plus ile yeniden hayranlarının karşısına döneceğini ilk kez doğrulamış oldu.