Ana sayfa Sosyal Medya Sonunda bu da oldu! Sosyal medyanın en popüler 5 dizi karakteri, Atv’nin tek dizisinden çıktı!

Sonunda bu da oldu! Sosyal medyanın en popüler 5 dizi karakteri, Atv’nin tek dizisinden çıktı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Televizyon ekranlarında yayınlanan diziler, milyonlarca kişinin heyecan ve merak içinde her hafta karşısına geçtiği yapımlar olarak öne çıkıyor. Dizilerin oyuncuları da sosyal medyada gündemden düşmüyor. İzleyenlerin diziler ve oyuncular hakkındaki tüm yorum ve mesajları da ölçümleme şirketleri tarafından yapılan araştırma sonuçlarını ortaya koyuyor.

Hakkında en çok paylaşım yapılan, yorumlara konu olan diziler ve oyuncular, çeşitli kategorilerle izleyenlerin merak ettiği ‘popülerlik’ tablolarında yer alıyor. Somera da sosyal medya ölçümleme şirketi olarak düzenli araştırmalar ortaya koymakta bu konuda.

Şubat ayını kapsayan “Sosyal TV’deki En Popüler Karakterler” başlıklı tabloda ilk 5 isim yer alıyor. Ekrandaki onlarca dizide yer alan karakterler, haftalık, aylık popülerlik tablolarında yer buluyor. Son dönemde bu tablolarda etkin isimlerin, genç kuşak oyuncular olduğu görülmekte.

Sonunda bu da oldu! Sosyal medyanın en popüler 5 dizi karakteri, Atv'nin tek dizisinden çıktı! 9

Dizileri reyting rekorları kıran ve deneyimli popüler isimler olan Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya, Engin Öztürk, Barış Arduç, Elçin Sangu, Pınar Deniz, Burak Özçivit,  Engin Altan Düzyatan gibi pek çok oyuncu, çeşitli kategorilerde popülerlik konusunda tablolarda yer alıyorlar. Fakat onları, son dönemin çok daha genç kuşak oyuncuları popülerlik konusunda geçmeye başladı!

Sonunda bu da oldu! Sosyal medyanın en popüler 5 dizi karakteri, Atv'nin tek dizisinden çıktı! 10

Bir süredir devam eden bu durum, gelen mesaj sayılarına göre yapılan tablolara net bir şekilde yansıyor. Özellikle kadın oyuncularda Sıla Türkoğlu ve Su Burcu Yazgı Coşkun adı öne çıkarken, erkek oyuncularda ise Onur Seyit Yaran ve Akın Akınözü ismi ön planda.

Somera’nın bir aylık sonuçları ortaya koyan popülerlik tablosunda ise Şubat ayında şaşırtıcı bir başka durum ortaya konuyor! Atv’de yer alan Kardeşlerim dizisinin genç kuşak oyuncuları, sosyal medyanın en çok konuşulan en popüler isimleri olarak dikkat çekiyorlar.

Sonunda bu da oldu! Sosyal medyanın en popüler 5 dizi karakteri, Atv'nin tek dizisinden çıktı! 11

İsimleri zaten öne çıkan 5 oyuncunun, Şubat ayında, popülerlik konusunda başka bir dizinin hiç bir oyuncusuna fırsat tanımadıkları da tabloda görülmekte!

Son yapılan araştırmada, Kardeşlerim dizisinin oyuncuları Onur Seyit Yaran, Su Burcu Yazgı Coşkun, Lizge Cömert, Melis Minkari ve Recep Usta, oynadıkları karakterleri de kendi isimleri gibi sosyal medyada ‘en popüler karakterler’ olmasını sağladılar!