Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim ve Sefirin Kızı’nın yapımcısından bomba gibi yeni bir dizi geliyor!

Kardeşlerim ve Sefirin Kızı’nın yapımcısından bomba gibi yeni bir dizi geliyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçen sezon ATV’nin en başarılı yapımlarında biri olan ve bu sezona da bomba gibi gelmeye hazırlanan Kardeşlerim dizisinin yapımcısı NGM Medya’dan yeni bir dizi daha geliyor.

Bugüne kadar Kardeşlerim ve Sefirin Kızı dizilerine imzasını atan, hayata geçirdiği her projeyle başarı yakalayan NGM Medya’nın yeni bir dizi hazırlığı içerisinde olduğu öğrenildi. Yeni dizi projesinin adı Kaderimin Oyunu.

Star TV için çekilecek diziyle ilgili henüç herhangi bir bilgi yok. Ancak yönetmeninin Sen Anlat Karadeniz ve Sefirin Kızı dizilerini yöneten Emre Kabakuşak olacağı söyleniyor. Kabakuşak halen devam eden ve çekimlerinin sonuna yaklaşılan Netflix filmi Aşk Taktikleri’ni yönetiyor.

Kardeşlerim ve Sefirin Kızı'nın yapımcısından bomba gibi yeni bir dizi geliyor! 7

Yine gelen bilgilere göre yeni dizinin çekimlerine eylül ayının sonlarında başlanacak. Çekimler İstanbul’da gerçekleşecek. Dizinin oyuncularıyla ilgili henüz bir bilgi yok. Ancak oyuncu kadrosu için çalışmaların sürdüğü belirtiliyor.

Birçok başarılı projeye imza atan yapım şirketi ve yönetmen bir araya gelince beklenti de bir hayli yüksek. Şimdi izleyici merakla Kaderimin Oyunu dizisinden gelecek yeni haberleri bekliyor.