Ana sayfa Sosyal Medya Savaş devam ediyor! Ada Masalı sosyal medyada Baht Oyunu’nu yıktı geçti!

Savaş devam ediyor! Ada Masalı sosyal medyada Baht Oyunu’nu yıktı geçti!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Salı akşamları iki Ada Masalı ve Baht Oyunu dizileri arasındaki savaş çok sert bir şekilde devam ediyor. Her ne kadar Baht Oyunu reytinglerde daha iyi gitse de sosyal medyada Ada Masalı’nı bir türlü geçemiyor.

Dizilerin sosyal medyadaki paylaşımlarını ölçerek düzenli olarak yayınlayan Adba TV’nin 17 Ağustos Salı günü diziler arasındaki paylaşım sonucu açıklandı. Adba TV’nin hazırladığı rapora göre salı gününün galibi yine Star TV dizisi Ada Masalı oldu.

Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz’un başrolü paylaştığı Ada Masalı, yayınlanan 9. bölümüyle ABC1 kategorisinde en çok izlenen dizi oldu. Ancak diğer kategorilerde Baht Oyunu’nun gerisinde kaldı. Başrollerinde Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz’un yer aldığı Ada Masalı, sosyal medyada hakkında yapılan 270.218 paylaşımla gecenin birincisi oldu.

Savaş devam ediyor! Ada Masalı sosyal medyada Baht Oyunu'nu yıktı geçti! 7

Kanal D’de yayınlanan Baht Oyunu ise sosyal medyada Ada Masalı’nın bir hayli gerisinde kaldı. Başrollerinde Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz’ın yer aldığı dizi reytinglerde rakibi Ada Masalı’nı geçti. Ancak sosyal medyada istediği başarıyı yine yakalayamadı.

Ada ve Bora arasında kıskançlık krizlerinin başladığı dizi hakkında dün gün boyunca sosyal medyada yapılan paylaşım sayısı 82.125 oldu ve Ada Masalı’nın çok fazla gerisinde kaldı.

Gecenin bir başka dizisi ise Fox TV’de yayınlanan Aşk Mantık İntikam dizisiydi. Başrollerinde Burcu Özberk ve İlhan Şen’in yer aldığı dizi sosyal medya ve reytinglerde hiç de fena gitmiyor. Dizinin tekrarı hakkında gün boyunca sosyal medyada 49.867 paylaşım yapıldı.