Ana sayfa Sosyal Medya Kardeşlerim’den sonra Çağla Şimşek yine çok etkili bir dram dizisinde!

Kardeşlerim’den sonra Çağla Şimşek yine çok etkili bir dram dizisinde!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2002 yılında İstanbul’da dünyaya gelen genç oyuncu Çağla Şimşek yeni sezonda yeni bir dizi ile izleyicilerin karşısına çıkacak. Fox TV’de 23 Ekim Cumartesi akşamı saat 20.00’da başlayacak olan Elkızı isimli dizide genç oyuncuyu da izleyeceksiniz.

Çağla Şimşek henüz 5 yaşındayken dizi setlerinde çocuk oyuncu olarak yer aldı. Elveda Derken isimli yapımdaki Naz karakteri ile tanınan oyuncu, ardından da farklı yapımlarla kariyerine devam etti. Hayat Devam Ediyor isimli dizideki Lavin Bakircı karakteri ile geniş kitlelerin ilgisini çeken Çağla Şimşek, Küçük Gelin’de ise Zehra karakterine hayat verdi.

Çağla Şimşek’in ergenlik yılları da dizi setlerinde geçti. Elif isimli yapımda uzun süre Reyhan karakterine hayat veren oyuncu, en son Kardeşlerim isimli dizide Ayşe karakteri ile ekranda yerini almıştı.

Kardeşlerim'den sonra Çağla Şimşek yine çok etkili bir dram dizisinde! 7

Kardeşlerim dizisindeki macerası tek sezon süren Çağla Şimşek, yapımdan ayrılan oyuncular arasında bulunuyor. Kardeşlerim çok ağır bir dram hikayesi anlatıyor. Çağla Şimşek yine ağır bir dram dizisini tercih etti. Oyuncu yeni dönemde Fox TV’nin Elkızı isimli dizisinde Seher karakterine hayat verecek.

Sevgisiz kalmış Ezo’nun hayat karşısındaki mücadelesini anlatan Elkızı dizisinin youtube hesabından Çağla Şimşek ile yapılan röportaj paylaşıldı.

Çağla Şimşek, çocukluk döneminde oyunculuğa başlamasının kendisi için dönüm noktası olduğunu açıkladı. Oyuncu, “Gittiğim yoldan çok memnunum” diye konuştu.

Elkızı dizisini acı, kader ve intikam olarak tarif eden Çağla Şimşek, güçlü bir dizinin geldiğinin mesajını verdi.