Ana sayfa Dizi Haberleri Kariyer basamaklarını tırmanan Su Burcu Yazgı Coşkun bir ilki gerçekleştirdi!

Kariyer basamaklarını tırmanan Su Burcu Yazgı Coşkun bir ilki gerçekleştirdi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kardeşlerim dizisinin en sevilen karakterlerinden biri olan Su Burcu Yazgı Coşkun, genç yaşına rağmen kariyer basamaklarını hızla tırmanıyor. Pantene Altın Kelebek Yıldızı Parlayanlar ödülüne layık görülen başarılı oyuncu bu başarısıyla bir ilki gerçekleştirdi.

Henüz 17 yaşındaki Su Burcu Yazgı Coşkun, çocukluğundan bu yana kamera karşısında. Bugüne kadar Bizim Hikaye, Sana Bir Sır Vereceğim, Aşk Yeniden dizilerinde rol Su Burcu Yazgı Coşkun en büyük çıkışını Kardeşlerim dizisi ile yaptı.

Genç oyuncu dizide canlandırdığı Asiye karakteriyle çok sevildi. Rol arkadaşı Onur Seyit Yaran’ın canlandırdığı Doruk’la da Türkiye’nin en çok konuşulan ve sevilen çifti oldu. Kardeşlerim dizisiyle kariyerinde büyük bir çıkış yapan genç oyuncu bugün Türkiye’nin en çok konuşulan isimlerinden biri.

Kariyer basamaklarını tırmanan Su Burcu Yazgı Coşkun bir ilki gerçekleştirdi! 7

Su Burcu Yazgı Coşkun bu yıl Pantene Altın Kelebe Pantene Altın Kelebek Yıldızı Parlayanlar ödülüne layık görüldü. Coşkun bu ödülle bir ilki gerçekleştirdi. Zira başarılı oyuncu bugüne kadar bu ödüle layık görülen en genç oyuncu oldu.

Bu ödüle layık görülenlerden biri de Tarık Emir Tekin’di. Sadakatsiz dizisiyle büyük bir çıkış yapan Tekin de bir ilki gerçekleştirdi. Genç oyuncu Pantene Altın Kelebek Ödülleri’nde Yıldızı Parlayan Ödüller kategorisinde ödüle layık görülen ilk erkek oyuncu oldu. Bu başarısıyla Tarık Emir Tekin adından bir kez daha bahsettirmeyi başardı.

Tarık Emir Tekin, Sadakatsiz dizisinde psikopatlık derecesindeki Selçuk karakterinin hikaye içindeki dönüşümünü de çok başarılı şekilde yansıttı. Başarılı oyuncu, kendisinden beklenin de üzerine çıkan bir performans ortaya koyunca yapımcılar tarafında daha da dikkatle takip edilen genç isimlerden birisi oldu.