Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma’nın Ender’i Şevval Sam’dan yeni albüm müjdesi!..

Yasak Elma’nın Ender’i Şevval Sam’dan yeni albüm müjdesi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 5 sezon boyuncu Fox TV’de yayınlanan Yasak Elma dizisinde canlandırdığı ‘Ender’ karakteriyle  izleyici karşısına çıkan oyuncu Şevval Sam aynı zamanda müzik kariyerini de başarıyla devam ettiriyor.

Yurdun dört bir yanında konserler vererek sahnede de hayranlarıyla buluşan oyuncu ve şarkıcı, yeni albümünü müzikseverlerin beğenisine sundu.

Şevval Sam, 2008 yılında yayınladığı Karadeniz albümünün ardından 14 yıl sonra Karadeniz II albümüyle bir kez daha sevenleriyle buluştu. Şevval Sam’ın Karadeniz II albümü tüm dijital platformlarda yerini aldı.

Yasak Elma'nın Ender'i Şevval Sam'dan yeni albüm müjdesi!.. 7

Albümünde Karadeniz yöresine ait şarkıları seslendiren Şevval Sam’ın yeni sezonda Yasak Elma dizisinde rol alıp almayacağı da merak konusuydu.

Şevval Sam’ın dizinin son sezonu olan altıncı sezonda devam edip etmeyeceğini geçtiğimiz haftalarda rol arkadaşı Eda Ece açıklamış ve  “Şevval ile ben sabit, çevremiz değişiyor, biz final sezonunu beraber yapacağız” diyerek Şevval Sam’ın kalacağını ve diziye yeni isimlerin katılacağını belirtmişti.

Fenomen dizi Yasak Elma yeni sezonuyla Ekim ayında izleyicilerle buluşacak. Dizinin önceki sezonlara göre daha geç toplanacak olması ve Eylül ayında değil de Ekim ayında başlayacak olması dikkat çeken bir gelişme oldu.