Ana sayfa Dizi Haberleri Kariyerin zirvesindeki Songül Öden ikinci Disney Plus dizisi için imzayı attı!

Kariyerin zirvesindeki Songül Öden ikinci Disney Plus dizisi için imzayı attı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Başarılı oyuncu Songül Öden son zamanlarda kariyerinin en parlak günlerini yaşıyor. Netflix’te yayınlanan Uysallar dizisindeki performansıyla büyük övgü alan oyuncu Disney Plus’la ikinci dizi projesine imza attı.

Songül Öden en son yönetmenliğini Onur Saylak’ın yaptığı dikkat çekici dizi Uysallar’ın başrolünde oynamıştı. Bu dizideki performansıyla dikkatleri üzerine çeken başarılı oyuncu hemen ardından Disney Plus için çekilecek Atatürk dizisiyle el sıkışarak yeniden gündem gelmişti. Öden, Aras Bulut İynemli’nin Atatürk’ü canlandıracağı dizide annesi Zübeyde Hanım’ı canlandıracak.

14 Haziran’da Türkiye’deki yayınına başlayacak olan Disney Plus’la imzayı atan Songül Öden, kısa süre sonra platformla yeni bir dizi anlaşması daha yaptı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre başarılı oyuncu Nomen isimli dizide başrolü Halit Ergenç’le paylaşacak. Öden, dizide Ergenç’in eşini canlandıracak.

Kariyerin zirvesindeki Songül Öden ikinci Disney Plus dizisi için imzayı attı! 7

Sıra dışı hikayesiyle dikkat çeken Nomen dizisinin senaryosunu Zafer Külünk yazarken, Fatih Kızılgök ile de yönetmenliğini yapacak. Dizide hastalığından dolayı yaptığı buluşla öne çıkacak olan karakter, telepatik yöntemle eşiyle iletişim kurabilecek.

Dizi için daha önce Melis Sezen’le anlaşılmıştı. Sadakatsiz dizisinde canlandırdığı Derin karakteriyle kariyerinde büyük bir sıçrama yapan Melis Sezen’in Nomen dizisinde canlandıracağı karakterle ilgili bilgi verilmedi. Ancak hazırlıkları süren Nomen dizisinin çekim aşamasına yaklaşıldığı belirtiliyor.

Atatürk dizisinin ise Cumhuriyet’in kuruluşunun 100. yılı olan 2023’te izleyiciyle buluşması bekleniyor. Dizi için kadro oluşturma çalışmaları sürüyor. Atatürk dizisinde babası Ali Rıza Efendi’yi Mehmet Günsür, soyadını bizzat Atatürk’ün verdiği Türkiye Eski Büyük Millet Meclisi Başkanı Ali Fethi Okyar’ı da Burak Yamantürk canlandıracak. Dizide dünyaca ünlü oyuncu Emma Watson da rol alacak.