Ana sayfa Sosyal Medya İbrahim Çelikkol hayranları bu habere üzülecek!..

İbrahim Çelikkol hayranları bu habere üzülecek!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aylar önce, ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol’un 2017 yılında evlendiği eşi Mihre Mutlu ile boşanacağı yönünde iddialar ortaya atılmıştı.

Magazin kulislerinde çiftin beş yıllık evliliklerinde problemler yaşadığı konuşuluyordu. İddialar doğru çıktı. 2017 yılında mutluluğa ‘Evet’ diyen oyuncu İbrahim Çelikkol ile mimar Mihre Mutlu Çelikkol’un evliliği, bugün görülen dava ile tek celsede bitti.

Geçtiğimiz haziran ayında ünlü çiftin boşanacakları konuşulmuştu. Oyuncu, sosyal medyada eşinin çektiği fotoğrafı “Kıymetlim’in gözünden” notuyla paylaşarak, dedikoduları yalanlamıştı. Mihre Çelikol’un bir süre sonra eşiyle çekilmiş fotoğraflarından bazılarını instagram hesabından kaldırması ise bu dedikoduları tetiklemişti.

Magazin basınında yer alan haberlere göre, Ali adında 3.5 yaşında bir oğulları bulunan çift, yakın dostlarınının araya girmesine karşın  evliliklerindeki problemleri aşamadı.

İbrahim Çelikkol hayranları bu habere üzülecek!.. 7

ATV’nin  ‘Bir Zamanlar Çukurova’ dizisinde ‘Hakan Gümüşoğlu’ karakterini başarıyla canlandıran İbrahim Çelikkol’un özel hayatıyla ilgili bu gelişme oyuncunun hayranlarını üzdü.

Ünlü oyuncu geçtiğimiz haftalarda basın mensupları tarafından boşanacağı haberleri hatırlatılınca, “Çocuğun yanında o işlerden hiç konuşmayalım” karşılığını vermişti. Çelikkol, “Evleri ayırdınız mı?” sorusunu ise “Öyle şey olur mu arkadaşlar?” şeklinde cevaplamıştı.

Aralık 2019’da Ali adını verdikleri oğullarının dünyaya gelmesiyle ilk kez anne ve baba olma mutluluğu yaşayan çift, bugün görülen dava ile tek celsede anlaşmalı olarak evliliklerini sonlandırdı.