Ana sayfa Dizi Haberleri Kasaba Doktoru reytinglerde ayakta kaldı! Aziz, Kaderimin Oyunu ve Yalnız Kurt fena çarpıldı!

Kasaba Doktoru reytinglerde ayakta kaldı! Aziz, Kaderimin Oyunu ve Yalnız Kurt fena çarpıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1’in Kasaba Doktoru dizisi nispeten daha iyi reytingler alırken, rakip dizilerin durumu sıkıntılı… Hem Ramazan ayının etkisi hem de havaların ısınmaya başlaması ile birlikte düşmekte olan televizyon izlenme oranları reytinglere çok sert bir şekilde yansımaya başladı. Birçok dizi reyting kaybı yaşarken, izleyicilerin ilgisinin azalması da gelecek sezon planlarını da etkileyebilecek bir noktaya geldi. Özellikle Cuma dizilerindeki ciddi reyting kayıpları birçok izleyiciyi de şaşkına çevirdi.

TRT1’de başlayan Kasaba Doktoru dizisi AB ve ABC1 kategorilerinde ortalamanın biraz üzerinde reytingler elde ederken, sıralamada da iyi bir konumda bulunuyor. Üçüncü bölümü 22 Nisan akşamı yayınlanan dizi AB’de günü ikinci olarak bitirirken, ABC1’de de üçüncülük geldi. Ancak tüm kişiler kategorisinde yaşanan düşüş de rahatsız edici ve dizi yedinci sırayı elde edebildi.

Aşk Mantık İntikam dizisinin 42. bölümü ile birlikte final yaptığını ve çok da iyi reytingler alamayarak izleyicisine veda ettiğini hatırlatalım.

Aziz, Yalnız Kurt ve Kaderimin Oyunu dizileri ise ciddi bir düşüş trendinde bulunuyor. İzleyici ilgisinin azalması bu 3 dizinin de ikinci sezon planlarını etkileyecek kadar sıkıntılı bir durumda…

Kasaba Doktoru reytinglerde ayakta kaldı! Aziz, Kaderimin Oyunu ve Yalnız Kurt fena çarpıldı! 9

Aziz dizisi Cuma akşamlarının etkili dizisiydi. Ancak 22. bölümün reyting sonuçları tüm kategorilerde de ciddi bir düşüşü gösteriyor. Tüm kişiler ve AB gruplarında günü altıncı bitiren izi, ABC1’de ise beşincilik elde etti. Sıralama bakımından fena sayılmasa da tüm kategorilerde ortalamanın altına düşen reytingler sıkıntıyı işaret ediyor.

Kasaba Doktoru reytinglerde ayakta kaldı! Aziz, Kaderimin Oyunu ve Yalnız Kurt fena çarpıldı! 10

atv’de yayınlanan Yalnız Kurt dizisi ise 13. bölümü ile ekrandaydı. Dizinin tüm kişilerde beşinci olduğunu ve ABC1’de de dördüncü olduğunu belirtelim. Bu noktada Aziz’den daha iyi bir görüntü çizen Yalnız Kurt, AB’de ise yedinci sırada ve rakibi ile de benzer oranlar elde etti.

Kasaba Doktoru reytinglerde ayakta kaldı! Aziz, Kaderimin Oyunu ve Yalnız Kurt fena çarpıldı! 11

Star TV’nin Kaderimin Oyunu dizisi tüm kişiler kategorisinde dokuzuncu olurken, AB’de on ikincilik ve ABC1’de de on birincilik geldi… Dizinin reytingleri kabul edilebilir sınırların da altına geriledi. Akın Akınözü, Öykü Karayel, Meriç Aral ve Sarp Apak’ın başrollerinde yer aldığı dizi için yapımcı ile kanal yönetimi arasında ikinci sezon anlaşması yapılmıştı. Ancak reytingler bu seviyedeyken dizinin gelecek sezonda da sürme ihtimali kafaları karıştırıyor.