Ana sayfa Sosyal Medya Taner Ölmez, Mucize Doktor’un ardından Yaratılan dizisiyle geliyor…

Taner Ölmez, Mucize Doktor’un ardından Yaratılan dizisiyle geliyor…

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son yılların başarılı oyuncularından birisi olan Taner Ölmez, Mucize Doktor dizisi ile büyük takdir toplamıştı. Otistik bir doktora hayat veren Ölmez, zorlu bir rolün altından ustalıkla kalkmış ve yapımcıların da bu rolle birlikte daha çok gözdesi haline gelmişti.

Taner Ölmez, bu rolün ardından ise dijital projelerde yer almayı tercih ediyor şu sıralar. Mucize Doktor dizisinden sonra Blu TV’de ikinci sezonu yayınlanan Alef: Mal-i Hülya dizisinde başrolde yer almıştı.

Başarılı oyuncunun bir sonraki projesi de Netflix için çekilmekte. Ünlü Yönetmen Çağan Irmak’ın dizisi Yaratılan’da Taner Ölmez, yine çok konuşulacak bir rolde yer alıyor.

Çağan Irmak’ın büyük bir titizlikle üzerine titrediği projesinin çekimleri Şubat ayında başlamıştı. Çağan Irmak’ın yönetmenliğinin yanı sıra uzun yıllardır üzerinde çalıştığı, hikayesini yazdığı Yaratılan dizisinin çekimleri tamamlanmak üzere.

Taner Ölmez, Mucize Doktor'un ardından Yaratılan dizisiyle geliyor... 8

O3 Medya imzalı dizinin çekimlerinin bir hafta içinde bitmesi öngörülüyor. Dizide Taner Ölmez’e başrolde Şifanur Gül eşlik etmekte. Ayrıca Erkan Kolçak Köstendil, Durul Bazan, Macit Koper, Bülent Şakrak, Engin Benli, Devrim Yakut da dizinin kadrosunda yer alan başarılı isimler.

Sıradışı bir hikayesi olduğu bilinen Yaratılan dizisinde Taner Ölmez’in rolü büyük bir merakla beklenmekte. Dizinin hikayesi ile birlikte güçlü oyuncu kadrosu da iddiasını büyütüyor. Çekimlerde son haftaya girildiğini Çağan Irmak ‘Bir yolculuğun sonuna yaklaşırken, son hafta, değerli ekibime’ notunu düşerek kalp emojisi bıraktığı mesajıyla sosyal medyadan paylaşmıştı.

Bu arada Yaratılan dizisi, Çağan Irmak’ın tam 14 yıl boyunca üzerinde çalıştığı bir proje olmasından dolayı da dikkatleri çekmekte.  Irmak, heyecanını sosyal medyadan da aşağıdaki şekilde paylaşmıştı…

Taner Ölmez, Mucize Doktor'un ardından Yaratılan dizisiyle geliyor... 9

8 bölümden oluşan dizi merakla bekleniyor. Aynı zamanda Taner Ölmez hayranları için de başka bir meraklı bekleyiş sürüyor. Dizinin Netflix’deki yayın tarihi ise henüz belli değil.