Ana sayfa Dizi Haberleri Halit Ergenç’in Disney Plus için çekeceği diziye çok iddialı bir isim girdi!

Halit Ergenç’in Disney Plus için çekeceği diziye çok iddialı bir isim girdi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Başarılı oyuncu Halit Ergenç, en son rol aldığı Babil dizisinden bu yana setlerden uzakta. Ergenç çok yakında Disney Plus için çekilecek Nomen isimli dizi için yeniden sete çıkacak. Dizinin oyuncu kadrosuna usta bir isim daha katıldı.

Halit Ergenç’in başrollerini Songül Öden ve Melis Sezen’le paylaştığı Nomen isimli dizi için hazırlıklar devam ediyor. Ekibin yakında çekimler için sete çıkacağı belirtiliyor. Bu arada dizinin oyuncu kadrosuna usta bir isim daha katıldı. Bu isim başarılı oyuncu Serkan Altunorak.

Serkan Altunorak ve Halit Ergenç, yıllar önce çekilen Muhteşem Yüzyıl dizisinden sonra bir kez daha birlikte kamera karşısına geçecek. Sekiz bölümlük dizide Halit Ergenç, düşünceyi sese dönüştüren bir cihaz bularak teknolojik konusunda atılım yapan bir mühendise hayat verecek.

Halit Ergenç’in Disney Plus için çekeceği diziye çok iddialı bir isim girdi! 144

Nomen dizisinde Halit Ergenç’in canlandıracağı karakterin yakın arkadaşı olarak izleyeceğimiz Serkan Altunorak, iki eski rol arkadaşı ile yeniden bir dizide buluşmanın da heyecanını yaşayacak. Oyuncu, bu son bu sezon Evlilik Hakkında Her Şey dizisine sonradan katılmış ve Bora karakteri ile de hikayeye bir hayli hareket katmıştı.

Halit Ergenç’in aksine son yıllarda birçok projede yer alan Serkan Altunorak, kısa süre sonra Netflix’te izleyiciyle buluşacak Zeytin Ağacı dizisinde de rol alıyor. Serkan Altunorak, Uysallar dizisinde canlandırdığı karakterle de gündeme gelmişti.

Zafer Külünk’ün hikayesini yazdığı Nomen dizisi, Disney Plus’ın üzerinde titizlikle durduğu orijinal Türk dizilerinden birisi konumunda. Deniz Türkali’nin de kadrosuna katıldığı dizinin ön hazırlıkları tamamlanma aşamasına geldi ve yakında çekimlerin başlaması bekleniyor.