Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı’nın 1 günde başardığını Menajerimi Ara dizisi 1 ayda başardı!

Sen Çal Kapımı’nın 1 günde başardığını Menajerimi Ara dizisi 1 ayda başardı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Star TV ekranlarında 25 Ağustos Salı günü izleyicilerle buluşacak olan Menajerimi Ara, yeni sezonun en farklı ve iddialı yapımlarının başında geliyor. Dizi tam anlamıyla ünlüler geçidi… Her sahnesinde bir başka ünlü isme denk geleceğiniz bir yapım…

Barış Falay, Canan Ergüder ve Fatih Artman gibi ekranda çok iyi projelerde yer almış isimler var. Ahsen Eroğlu ve Deniz Can Aktaş gibi gençlerin çok sevdiğini isimler var. Ayşenil Şamlıoğlu gibi bir usta da kadroda… Sadece bunlar mı, ilk bölümde Tuba Büyüküstün var… Ardından Alican Yücesoy, Ercan Kesal, Melisa Şenolsun, Edis, Nebahat Çehre, Nuket Duru gibi toplumda sevilen isimler bir araya geldi.

Ancak Menajerimi Ara dizisinin fragmanlarına gösterilen ilgi beklentilerin çok altında… Böyle bir dizinin fragmanlarının en çok izlenenler arasına katılması beklenir. Ama öyle olmuyor. Bu kadar büyük emek ve bu kadar büyük bir kadronun 1 haftadır yapılan tanıtımlarının izlenme oranlarını Sen Çal Kapımı ile karşılaştırdığımızda ortaya garip bir durum çıkıyor.

Sen Çal Kapımı'nın 1 günde başardığını Menajerimi Ara dizisi 1 ayda başardı! 9

Youtube üzerinden değerlendirirsek, hem Star TV hem Ay Yapım hem de Menajerimi Ara isimli kanallarda birçok fragman yayınlandı. Örneğin Star TV’nin kanalında son 1 ayda
10 farklı videonun yayınlanmış olduğunu görebilirsiniz.

Tüm bu kanallarda 1 aydır yayınlanan fragmanlar 5 milyon civarında izlenme elde etti. Yani tüm bu çabaların karşılığında youtube’da Sen Çal Kapımı dizisinin bazen 1 günde iki video ile ulaştığı izlenme oranlarına Menajerimi Ara dizisi 1 ay boyunca yayınlanan 10 farklı video ile ulaşabildi.

Sen Çal Kapımı'nın 1 günde başardığını Menajerimi Ara dizisi 1 ayda başardı! 10

Televizyon reytinglerine sosyal medya platformlarının büyük bir etkisinin olmadığı biliniyor. Ancak genel ilginin ölçülebilmesi için sosyal platformlarda yayınlanan fragmanlara gösterilen ilginin büyüklüğü bir fikir verebiliyor.

Menajerimi Ara dizisinin onca emeğe rağmen izlenme oranlarının düşük kalması hem şaşırtıcı hem de düşündürücü bir tablo.

Umarız reytingler farklı gelir ve dizi çok iyi bir başlangıç yapıp, bu şekilde devam eder. Farklı yapımlara ülkemizde çok ihtiyaç var ve Menajerimi Ara yeni sezonun en özel işlerinden birisi konumunda.

Sen Çal Kapımı'nın 1 günde başardığını Menajerimi Ara dizisi 1 ayda başardı! 11