Ana sayfa Sosyal Medya Kefaret dizisinde izleyicinin uydurduğu senaryo doğru çıktı!

Kefaret dizisinde izleyicinin uydurduğu senaryo doğru çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında Pazar akşamları yayınlanmakta olan ve kısa sürede büyük ilgi gören Kefaret dizisinin, ilk 5 bölümü geride kaldı. Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur’un başrollerinde yer aldığı dizinin 27 Aralık Pazar akşamı 6.yeni bölümü yayınlanacak.

Zeynep ve Sinan arasında neler yaşanacağı, çok merakla bekleniyor. Sinan, Sude ile ilgili bir gerçeği öğreniyor ve bunu Zeynep ile paylaşıp paylaşmamakta kararsız kalacak. Zeynep’ten kaçmaya çalışan Sinan, Sude’nin onun kızı olmadığını söyleyebilecek mi?

Sude’nin Zeynep’in kızı olmadığı konusunu dizinin hayranları bir süredir sosyal medyada yazmaktaydı. Tam da düşünüldüğü gibi çıktı. Sude, aslında Sabri’nin oyunları sonrası Zeynep’in kızı gibi gösterdiği bir masum… Ama Zeynep’in onu bırakmasını izleyiciler de istemiyor.

Dizinin hayranları köyde yaşayan Cansu’nun Zeynep’in kızı olduğunu ve bunun da ortaya çıkmasından sonra Sude ve Cansu’ya birlikte annelik yapacağını da düşünüyor. Tabii ki hikaye nasıl ilerler bilinmez. Kefaret 6. bölümden 2. fragmanı videoda izleyebilirsiniz. Sinan, “Ben aslında Cansu’nun yıllar önce kaçırılan Elif olduğunu düşünüyorum. Hatta eminim” diyor.

Yani sırlar fazla uzun süre saklanmayacak. Zaten Zeynep’in bu bölümde Sude ile ilgili gerçeği öğrenmesi de mümkün. Fragmanda buna yönelik bir sahne var.

İşte 6.bölümde yaşanacaklarla ilgili detaylar: Geldiği gece Sude‘yi gören Can böyle bir bilgiyi babasından saklamaya hakkı olmadığını söyleyerek annesiyle tartışır. Evlenmeye mecbur bırakılan Ahmet kendisine karşı kurduğu komplonun cezasını Meltem’den kat kat çıkartır.

Sinan kaçırılma ile ilgili olarak ele geçirdiği yeni delillerle Sabri’nin kendilerini kandırmış olabileceği sonucuna ulaşır ancak bunu Zeynep’e nasıl söyleyeceğini bilememektedir. Zeynep’in yaşamı Sabri’den kalan büyük servet sayesinde artık çok başka olacaktır.