Ana sayfa Sosyal Medya Aşk olsun Menajerimi Ara! Tuba Büyüküstün ışıltısını aylar sonra yayınladılar!

Aşk olsun Menajerimi Ara! Tuba Büyüküstün ışıltısını aylar sonra yayınladılar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazar akşamları izleyicilerle Star TV ekranında buluşmakta olan Menajerimi Ara dizisi, sezona çok iyi başlayan bir yapımdı. İlk olarak salı akşamları yayınlanan dizi iyi reytingler aldı ve ünlü isimlerin de yer aldığı farklı konseptiyle de çok sevildi.

Ancak Masumlar Apartmanı ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizilerinin yayına başlaması ile birlikte Menajerimi Ara ciddi bir düşüş yaşayınca, Star TV, kurtuluşu Pazar günü izleyici ile buluşturmakta buldu… Dizinin kamera arkasında neler yaşandığı da çok merak ediliyordu. Şimdiye kadar 17 bölümü yayınlanan dizinin kamera arkası görüntüleri de aylar sonra ortaya çıktı.

Tuba Büyüküstün’ün yer aldığı ilk bölümdeki sahnelerin izleyicide bıraktığı his çok hoş. Büyüküstün de yeteneği, güzelliği ve ışıltısı ile hemen kendini fark ettiriyor. Dizinin kamera arkasında farklı detaylar da var.

Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş, Ayşenil Şamlıoğlu gibi önemli isimlerin buluştuğu yapımda, çekimlerde yaşanan hatalar da bu videoda yer alıyor.

Eğlenceli anları keyifle izleyeceksiniz.