Ana sayfa Dizi Haberleri Kefaret dizisinde yüzük takılacak, bir yandan mutluluk fışkıracak diğer yanda öfke patlaması yaşanacak!

Kefaret dizisinde yüzük takılacak, bir yandan mutluluk fışkıracak diğer yanda öfke patlaması yaşanacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox Tv’nin sevilen dizilerinden Kefaret’in Pazar akşamı yayınlanacak olan yeni bölümünde dikkat çeken görüntüler izleyicileri bekliyor… Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur’un başrolünde yer aldığı dizide, Özge Özacar’ın da başrollerden rol çalan performansı ile yine etkileyici sahneler geliyor.

Sinan’ın Zeynep’in parmağına yüzük takmasının mutluluğu yaşanırken, Ahmet’in Meltem’e Zeynep ile kendisini paylaşması gerekeceğini söylemesi de olay olacak. Ayrıca Sude ve Cansu’nun aynı okula gitmesi ve Sinan’ın gerçekleri Zeynep’e bir türlü anlatamaması da düğümün devam edeceğini gösteriyor.

Zülfü Livaneli’nin kitabından Mahinur Ergun tarafından senaryolaştırılan Kefaret dizisinin ilk 9 bölümü çok başarılı bir şekilde ilerledi. Reytingleri de iyi gelen dizinin 10. yeni bölümünde yaşanacakların detayı da ortaya çıktı.

Kefaret dizisinde yüzük takılacak, bir yandan mutluluk fışkıracak diğer yanda öfke patlaması yaşanacak! 7

Özellikle de Ahmet’in DNA testi sonucunun olumsuz çıkması sonucunda Sude konusunda ne yapacağı da merak ediliyor. Ahmet, çok öfkelenecek ve dizide büyük gerginlik çıkacak.

Haberimizin devamında 10. bölüm fragmanlarını ve bölüm özetini bulabilirsiniz:

Ahmet’in DNA testi yaptırmaya karar vermesi üzerine Sinan Zeynep’e Cansu ile ilgili yapacağı açıklamayı erteler. Çiftliği Kartal’ın çetesi tarafından basılan Arzu, Cansu’yu korumak için İstanbul’daki özel bir okula yatılı olarak göndermeye karar verir.

Zeynep, Ahmet’i Sude’den ve çiftlikten uzak tutmak için ek tedbirler alır ancak Ahmet’i hiçbir engel
durduramaz. Münevver’in yaptığı bir plan yüzünden Sinan, Zeynep’e evlilik teklif etmek durumunda kalır ancak DNA sonucu olumsuz çıkan Ahmet’in çiftliğe ani gelişi ile ortalık karışır.