Ana sayfa Dizi Haberleri Kerem Bürsin, aynı anda çifte mutluluk yaşadı!

Kerem Bürsin, aynı anda çifte mutluluk yaşadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlü oyuncu Kerem Bürsin, 4 Haziran 1987 doğumludur. Sen Çal Kapımı isimli dizide başrolde yer alan oyuncu, çifte mutluluğu bir arada yaşadı. Hem yeni başlayan dizisinin sevincini yaşayan oyuncu, hem de yeni yaş gününü kutladı.

Dizideki ekip arkadaşları ile yemek yiyen ve neşeli olduğu gözlenen Kerem Bürsin, 33. yaşını kutluyor… Oyuncu, böyle bir dönemde yeni bir diziye başlayarak da çifte mutluluğu tatmış oldu. Koronavirüs pandemisi nedeniyle yaşanan karantina döneminin kısa sürede geri kalmasını dileyen Kerem Bürsin, herkesin mutlu ve sağlıklı bir sene geçirmesini temenni etti.

Oyuncu, dizi çekimlerinden de bahsetti. Geçtiğimiz gün Sen Çal Kapımı dizisinin ilk fragmanı yayınlanmıştı. Hande Erçel ile çok iyi uyum yakalayan Kerem Bürsin, rolüne de bir hayli yakıştırılmıştı.

Ünlü oyuncu, “Çekimler başladı. Güzel gidiyor, güzel bir sinerji yakaladık ekip olarak” dedi. Yayınlanan ilk fragmana gelen yorumlara bakmadığını belirten oyuncu, “Umarım insanlar sevmiştir” ifadesini kullandı.