Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı dizi hayranlarının gözü yaşlı!

Sen Çal Kapımı dizi hayranlarının gözü yaşlı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV, geçtiğimiz Cuma günü Bay Yanlış dizisinin 6.bölümünü yayınlamadı. Bunun nedeni de düşen reytingler ve reklam gelirleriydi. Çünkü bayram zamanları çok sevilen bir dizi bile olsa izleyicilerin önemli bir bölümü ekrandan uzak bir ortamda bulunuyordu.

30 Temmuz Perşembe arefe günü ve sonrasında 4 günlük Kurban Bayramı dönemi geride kaldı. 4 Ağustos Salı günü her şey normale döndü. Ancak Fox TV, Sen Çal Kapımı dizisinin 5. bölümünü yayınlamak istemedi. Çünkü yeterli reklam geliri elde edilemedi.

3 Ağustos Pazartesi günü tv8 MasterChef Türkiye’yi yayınladı ve totlade 4.61 reyting ve 18,23 izlenme payı ile birinci oldu. atv ise Gençliğim Eyvah dizisini reytingler düşük demedi ve ekrana getirmekten çekinmedi.

Fox TV ise televizyon izleyicisinin yeniden ekrana dönmeye başladığı bu günlerde riske girmek istemedi. Sen Çal Kapımı için yeterli reklam geliri de elde edemeyen kanal yeni bölümü yayınlamak yerine, kolaj bölüm ekrana getirecek.

Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisinin müthiş uyumu dizinin yaz ekranının en başarılı yapımı olmasını sağladı. Fox TV’de diziden önemli bir gelir beklentisi içinde ve bu nedenle de az reklam elde ettiği dönemde yeni bölümü yayınlamayı uygun bulmadı. Dizi ile ilgili herhangi bir sorun olmadığını da net bir şekilde belirtelim.