Ana sayfa Sosyal Medya Murat Dalkılıç hayranları, Özge Özpirinçci’nin yerinde olmak için neler vermezdi?

Murat Dalkılıç hayranları, Özge Özpirinçci’nin yerinde olmak için neler vermezdi?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü oyuncu Özge Özpirinçci, ekranlara son olarak Kadın dizisiyle gelmişti. 4 sezon boyunca devam eden dizideki performansı nedeniyle övgüleri topladı. Dizideki başarılı oyunculuğunun ardından biraz da pandemi süreciyle yaşanan karantina nedeniyle setlerden bir süredir uzak.

Oyuncu, Haziran ayında sevgilisi Burak Yamantürk ile birlikte tatile çıktı. Şu sıralar Marmaris Bozburun’da olan oyuncu, bulunduğu yerde pek çok ünlü isimle de bir araya geliyor. Ece Sükan, Cansu Dere ile de geçtiğimiz günlerde fotoğraflarını sosyal medyadan paylaşmıştı.

Yakın arkadaşı olan ve uzun süre önce ekranları bırakıp Marmaris’e yerleşen Tanem Sivar ile birlikte tatil yapan Özge Özpirinçci, son olarak oyuncu Nail Gönenli ve Şarkıcı Murat Dalkılıç ile keyifli zamanlar geçiriyor.

Burak Yamantürk ile tavla turnuvasından fotoğrafları da paylaşan oyuncu, esprili videolarıyla da yakın arkadaşı Murat Dalkılıç’a takılmıştı.

Özpirinçci, muhtemelen Dalkılıç’ın hayranlarını da özendirecek paylaşımlar yapmakta. Malum ünlü sanatçı uzun süredir yalnız. Sevgilisi Hande Erçel’den ayrılmıştı. Tatil sezonunda hem çalışıp hem tatil yapan Murat Dalkılıç, şu sıralar en çok Burak Yamantürk ve Özge Özpirinçci ile vakit geçiriyor.

Yakın arkadaşların keyifli gecelerinden son paylaşımı Özge Özpirinçci yaptı. Her ne kadar yüzleri görünmese de orada olan isimleri etiketlemişti Özge Özpirinçci.

Murat Dalkılıç hayranları, Özge Özpirinçci'nin yerinde olmak için neler vermezdi? 9

Her yıl mutlaka Dilara Endican’ın mekanı olan Barba Saranda’ya gidiyor Özge Özpirinçci ve Burak Yamantürk. Bu kez onlara Tanem Sivar, Murat Dalkılıç ve Nail Gönenli de eşlik etmiş. Kadeh kaldıran arkadaşların keyifli vakit geçirdikleri anlaşılıyor.

Yeni sezonda Netflix’in ‘Şimdiki Aklım Olsaydı?’ isimli projesinde oynayacağı öğrenilmişti Özpirinçci’nin.  Hatta projede Yamantürk de rol alacaktı. Ancak bir süre önce Netflix’in projeyi iptal ettiği haberleri duyulmuştu. Daha sonraki gelişmelerde ise projenin hazırlandığı söylenmişti. Şimdi Özpirinçci’nin hayranları heyecanla bu diziyi bekliyor. Akıbeti henüz net değil ama Özge Özpirinçci, şu sıralar yoğun geçen dizi çekimleri ve karantina sürecindeki eve kapanmanın acısını Marmaris’te çıkarıyor.

Ünlü oyuncunun son yaptığı paylaşımlar ise şöyle:

Murat Dalkılıç hayranları, Özge Özpirinçci'nin yerinde olmak için neler vermezdi? 10

 

Murat Dalkılıç hayranları, Özge Özpirinçci'nin yerinde olmak için neler vermezdi? 11