Ana sayfa Sosyal Medya Kerem Bürsin’in doğum günü bir ülkede billboard’larda kutlandı!

Kerem Bürsin’in doğum günü bir ülkede billboard’larda kutlandı!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Son dönemin yıldızı en çok parlayan yıldızlarından biri Kerem Bürsin. Son olarak rol aldığı Sen Çal Kapımı dizisiyle şöhretini perçinleyen oyuncu bugün doğum gününü kutluyor. Dünyanın her yerinden hayranları da Kerem Bürsin’e sürprizler yapıyor. Bu sürprizlerden biri var ki herkesi çok şaşırttı.

Kerem Bürsin, Twitter’da #MutluYaşlarKeremBürsin etiketiyle paylaşılan mesajlarla dünya TT sıralamasında üçüncü olurken, 33 ülkede de birinci sırada yer alıyor.

Çok hızlı bir şekilde artan #MutluYaşlarKeremBürsin kısa sürede 490 bin adede ulaştı bile. Bu etiketle yapılan paylaşım sayısı saatte neredeyse 10 bin adet artıyor. Kerem Bürsin’in hayranlarının amacı bu etiketle atan mesaj sayısını 1 milyona ulaştırarak yakışıklı oyuncuyu dünya TT sıralamasında birinciliğe taşımak.

Kerem Bürsin'in doğum günü bir ülkede billboard'larda kutlandı! 7

Kerem Bürsin için yapılan doğum günü kutlamalarından biri ise çok özeldi. Oyuncunun Meksikalı hayranları, ülkelerindeki bir billboard’la Kerem Bürsin’in doğum gününü kutladı.

Meksikalı hayranlarının Twitter hesabından yapılan videolu paylaşımda “Sen bize insanlara yardım etmenin ne kadar güzel bir şey olduğunu öğrettin. Bu yüzden doğum gününü böyle özel bir şekilde kutlamak istedik.” denildi.

Meksikalı hayranlarının Kerem Bürsin’e bu güzel hediyesi, diğer ülkelerdeki hayranları tarafından da heyecanla karşılandı.