Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz sezonun tabuları yıkan dizisi oldu!

Sadakatsiz sezonun tabuları yıkan dizisi oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşmakta olan Sadakatsiz, BBC yapımı olan Doctor Foster’dan uyarlandı. Dizinin başrolünde Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen ve Burak Sergen yer alıyor. Dizi hayranları 31 bölüm süren ilk sezonu çok beğendi. Önceki gün sezon finali yapan dizinin çok başarılı bir döneme imza attığını hemen ifade edelim.

Sadakatsiz çok iyi reytingler aldı ve güçlü hikayesinin yanı sıra etkili oyunculuk performansları ile de sezon boyunca konuşuldu. İkinci sezonda çok farklı olayların yaşanması beklenen Sadakatsiz’in tabuları yıkan bir dizi olduğu değerlendirmesini Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu yaptı.

Bazı konuların dizide lastik gibi uzatıldığı eleştirisini de yapan Koloğlu, kadın – erkek ilişkilerinde sınırların zorlandığı anlar yaşandığına da vurgu yaptı. Koloğlu, dizi için şöyle yazdı:

“Bu sezonun merak edilen, izlenen, yeri gelip ‘tabuları’ yıkan dizisi ‘Sadakatsiz’ oldu. Özünde kadın-erkek ilişkilerinin sınırlarını zorlamaya çalıştı. Sinema filmi gibi dizi formatında sulandığı çok oldu, lastik gibi uzadığı hatta. Mesela Ali’nin “Baba bize gelsene” hikayeleri. Sezon finali yaptı. Devamı merakla izlenecek.”

Sadakatsiz dizisinin son bölümlerinde ortaya çıkan yeni Asya karakteri, aslında geçmişte yaşananları bir tekrarının yaşandığı gerçeğini de ortaya koyması bakımından oldukça anlamlıydı.

Asya, Derin ile yaşadığı olayların geçmişte Annesi ile Asya Günalan arasında yaşandığı gerçeği ile yüzleşti. Hikayede, Cansu Dere’nin canlandırdığı Asya Yılmaz karakterinin annesinin, Bennu Yıldırımlar’ın canlandırdığı Asya Günalan karakterinin elinden nişanlısını aldığı ortaya çıktı. Yani Asya Yılmaz’ın annesi, bu hikayenin bir başka Derin’i olarak tarif ediliyor.

Sadakatsiz sezonun tabuları yıkan dizisi oldu! 9

Melis Sezen’in canlandırdığı Derin karakteri de hikayede günümüz gerçeklerine vurgu yapan halleri ile önemli çıkışlar yaptı. Sezen, harika bir performans ortaya koydu.

Sadakatsiz dizisinin ikinci sezonunda bir ipucu da sanki finalde verildi gibi… Sina Koloğlu, bu konuda şu öngörüsünü paylaştı:

“Zeynep mi gelir? Asya, Derin’i annesinin kaza yaptığı uçurumun başına götürmüştü. Orada söyledi “Zeynep’in sonunun bana benzemesinden korkuyorum.” Bir sonraki sezonda Zeynep’i büyümüş olarak görebileceğimiz anlamına gelir miydi? Aslında neden olmasın? Hikayenin dolambaçlı hali daha bir artmış olurdu!”

Sadakatsiz sezonun tabuları yıkan dizisi oldu! 10