Ana sayfa Sosyal Medya Kerem Bürsin’in Türk meslektaşları ile ilgili çok konuşulacak sözleri!..

Kerem Bürsin’in Türk meslektaşları ile ilgili çok konuşulacak sözleri!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Ünlü oyuncu Kerem Bürsin, Beyoğlu Kültür Yolu etkinlikleri kapsamında gerçekleşen sinema söyleşisine katıldı. Gazeteci Ömür Sabuncuoğlu’nun moderatörlüğündeki söyleşide, Kerem Bursin kariyeri ve film sektörüyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Uzun yıllar yurt dışında yaşayan ve Amerika’da pek çok projede yer alan oyuncu dikkat çeken açıklamalarıyla adından söz ettirdi.

Kerem Bürsin, “Amerika’daki setlerle Türkiye’deki setleri kıyaslarsan en büyük fark ne?”sorusuna verdiği yanıtla dikkat çekti. “Biz daha çok çalışkanız, disiplinliyiz” ifadelerini kullanan ünlü oyuncu, “Oyunculardan bahsedecek olursak pek bir şey diyemeyeceğim, dilim varmıyor ama onlar kendilerini bir şey sanmıyorlar desem anlar mısınız. Yani ‘dünyaları ben yarattım, burası benim setim kardeşim’ diye bağırmıyorlar” açıklamasını yaptı.

Kerem Bürsin'in Türk meslektaşları ile ilgili çok konuşulacak sözleri!.. 7

Kerem Bürsin, “Üniversitede oyunculuğa dair bir ders ekleyecek olsam bu ‘Oyuncu olunca insanlığını unutma’ olurdu. Bu tip insanlar çok var ama hala nasıl sektörde çalışıyorlar anlamıyorum. Başka insanlara da şans tanımak zorundayız” sözleriyle de dikkat çekti.

Kariyer planlaması da sorulan Kerem Bürsin, “Dünyanın geçtiği bu sürece göre sanırım çiftçi olacağım. Çiftçiliği çok kutsal bir iş olarak görüyorum. Yeni Zellanda’da insandan çok koyun varmış. Oraya yerleşmeye de sıcak bakıyorum. Espri bir yana bu yaz çok kurak ve muhtemelen yangınlar da olacak. O yüzden bu durumu çok önemsemeliyiz. Keşke meslektaşlarımla beraber bu durumlar için bir şeyler yapabilsek” şeklinde konuştu.

4 Haziran’da 35 yaşına basacak olan Kerem Bürsin doğum günü için hiç plan yapmadığını belirterek, “Evde köpeğimle beraber geçireceğim” şeklinde konuştu.