Ana sayfa Dizi Haberleri Keremcem, atv’nin yeni dizisi Kimse Bilmez’de ters köşe yapacak! İlginç bir rolle geliyor!

Keremcem, atv’nin yeni dizisi Kimse Bilmez’de ters köşe yapacak! İlginç bir rolle geliyor!

tarafından zk zk

Son olarak Aşk ve Mavi dizisinde rol alan Keremcem, yeni bir diziyle ekrana dönmeye hazırlanıyor.

Televizyongazetesi/Detay –Kimse Bilmez isimli atv’nin yeni dizisinde oynayacak olan Keremcem, Uçankuş mikrofonlarına yaptığı açıklamada rolü için şöyle konuştu: “Çok ilginç, bugüne kadar canlandırmadığım bir rol. Bakalım beğenecek misiniz? Her şey var karakterde.”

Haziran ayında dizinin yayına gireceğini ve çalışmaların başladığını anlatan Keremcem, “Harika bir yapım. Zaten karakter tavladı beni. Ali karakterin ismi” diye konuştu.

Bir yandan da endonezyalı bir şarkıcıyla düet yaptık. O da hazırida çıkacak. türkiyedeki single da haziranda.

Dizinin ismi daha önce Ali ve Sevda olarak duyurulmuştu. Ancak Kimse Bilmez olarak değiştirildi.

Keremcem, atv'nin yeni dizisi Kimse Bilmez'de ters köşe yapacak! İlginç bir rolle geliyor! 7

Baba Yapım imzalı dizide Keremcem, Özgü Kaya ile birlikte başrolde oynayacak.

Ünlü oyuncunun atv’de yayınlanacak Ali ve Sevda dizisinde oynayacağı bir süre önce gündeme gelmişti.Baba Yapım imzalı dizi, yakında ekranda olacak.

Dizide ailesini kaybetmesinin ardından yıllardır kayıp olan kardeşini bulmaya çalışan Ali Hüroğlu isimli bir gencin hikayesi anlatılacak.

Mahallelinin çok sevdiği Ali, aynı zamanda farklı yeteneklere de sahip bir kişi. Sürükleyici hikayesiyle iddialı bir şekilde gelen dizinin ismi Kimse Bilmez olarak belirlendi.Özgü Kaya ise Ali ile imkansız bir aşka düşen Sevda karakterini oynayacak.Ali’nin aynı zamanda Pilot lakaplı mafya lideri olan kardeşi Süleyman’ı Ali Burak Ceylan oynayacak.

Keremcem’in dizi için yeni imajı da ortaya çıktı. Oyuncu, sakallı haliyle ekrana gelecek.

Haziran’da single müjdesi!

Bu arada Endonezyalı bir isimle düet yaptığını da anlatan Keremcem, Haziran’da şarkının çıkacağını, single’ının da yine Haziran ayında yayınlanacağını belirtti. “Haziran’da güzel şeyler olacak. Sadece tatil yapamayacağım, tek derdim o” diye konuştu.