Ana sayfa Sosyal Medya Keremcem’in zengin adam ile fakir adam kıyaslaması olay olur!

Keremcem’in zengin adam ile fakir adam kıyaslaması olay olur!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kimse Bilmez dizisinin Ali Hüroğlu’su olarak atv ekranında yer alan ve yeniden izleyicileriyle yaz ayından bu yana buluşmakta olan Keremcem, farklı bir karakteri canlandırdığı için de hayranlarını mutlu etmişti. Bu dizide dövüş sahnelerinin de olması nedeniyle, romantik rollerine alıştığımız Keremcem’i bambaşka bir halde görme şansına ulaşmıştık.

Dizi izleyicileri ise Keremcem konusunda en çok da benzer rollerde yer aldığı için eleştiri yapmakta. Hatta, hep zengin adam olarak ekranda yer alması bir hayli rahatsız edici bulunmakta.

Onedio youtube kanalında, sosyal medyadan gelen soruları yanıtlayan Keremcem, “Neden tüm rollerde zengin adamı oynuyor?” şeklindeki soru ile de karşılaştı.

Kendisine yönelik en çok yapılan eleştiriye yanıt verme fırsatı bulan Keremcem, “Ben de bu soruyu kendime sorduktan sonra Kimse Bilmez’deki Ali karakterini kabul ettim zaten.Diziler aslında size gelen, yapım şirketlerinden ve kanallardan gelen teklifleri kabul etmeniz veya etmemeniz ile ilgili. Eğer yapımcısı değilseniz o dizinin. Bana bu zamana kadar hep zengin adamlar geldi” dedi.

Keremcem'in zengin adam ile fakir adam kıyaslaması olay olur! 7

Aslında zengin adamı canlandırmanın da kendisi açısından büyük sıkıntı olduğuna değinen Keremcem, Egeli olduğunu hatırlattı ve ince giyindiği zamanlarda çok üşüdüğünü belirtti.

Zengin ve fakir adam karakterleri için çok ilginç bir karşılaştırma da yapan Keremcem’in sözleri tartışma yaratabilecek bir sonuç doğruyor:

” Çok muzdaribim bundan, çünkü Egeli bir adamım ve üşüyorum. Zengin adamlar ince giyiniyor.Bir gömlek,bir ceket ile çıkmanız gerekebiliyor sıfır dereceye. Halbuki fakir olanlar altlarına içlikler, kazaklar giyebiliyorlar. Ama o yüzden seçmedim Ali karakterini,sevdiğim için ve yeni bir açılım olduğunu düşündüm. Sizin tarafınızdan da güzel tepkiler alıyorum ama zengin adam oynamak benim tercihim değil.”

Videodan programı izleyebilirsiniz: