Ana sayfa Sosyal Medya Keremcem’den çok şaşırtan hamle! Dizilere ara verdiğini söylemişti, büyük sürpriz yaptı!

Keremcem’den çok şaşırtan hamle! Dizilere ara verdiğini söylemişti, büyük sürpriz yaptı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sesi ve müziğiyle olduğu kadar oyunculuğu ile de çok beğenilen bir isim Keremcem. Son yıllarda üst üste dizilerde rol aldıktan sonra araya Covid 19 salgınının girmesinin ardından Keremcem, dizilere ara vermişti.

Pandemi döneminde çalışmayan oyuncu, bu süre içinde müzikle ilgilenmeye devam etti. Büyük tutkusu olan müzikten uzun süre dizi çekimleri nedeniyle ayrı kalan oyuncu, yaklaşık 3 yıldır da ekranda değildi. En son atv’nin Kimse Bilmez dizisinde rol alan Keremcem, geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklama ile hayranlarını da biraz üzmüştü.

Oyuncu, dizilerde rol almayı düşünüp düşünmediği sorusuna son dönemde müzik çalışmalarına yoğunlaştığı yanıtını verirken, gelen teklifleri de geri çevirdiği öğrenilmişti. Keremcem’in ani bir hamle ile karar değiştirmesi ise hem çok şaşırttı hem de çok sevindirdi…

Atv’de ekrana gelen Gül Masalı dizisinin kadrosuna dahil olduğu öğrenilen Keremcem’in bu diziyi kabul etmesindeki neden ise merak konusu oldu! Oyuncunun ekran orucunu bozmasını sağlayan karakterin, dizi için de kendisi için de sürpriz bir karakter olduğu anlaşılıyor!

Erdem Kaynarca ile Gülper Özdemir ‘in başrolünde yer aldıkları ve çekimleri Isparta’da yapılan dizide Keremcem ‘Adnan Fuat Demirci’  karakterine hayat verecek.

Keremcem'den çok şaşırtan hamle! Dizilere ara verdiğini söylemişti, büyük sürpriz yaptı! 7

Uzun bir aranın ardından bu dizideki rolü kabul etmesinin altında ise oyuncuyu etkileyen bir karakter olduğu anlaşılıyor. İzleyenlere ters köşe yaptırması beklenen Keremcem’in sosyal medyada dizideki karakterinin imajıyla verdiği poza”Biraz hasret giderelim mi?  Sizi Adnan Fuat Demirci ile tanıştırayım” notunu düştüğü görülürken hayranları heyecanla paylaşıma yorumlar yapmaya ve adeta sevinç dolu mesajlarını iletmeye başladılar.

2005 yılından beri oyunculuk yapan Keremcem, pandemi araya girince dizileri bırakmıştı. Sadece Yetiş Zeynep isimli dijital bir dizide rol alan oyuncu, bu süreç geçene kadar da dizilerde rol almayı pek düşünmüyordu. Bu ani kararı da dolayısıyla son derece şaşırtıcı oldu herkes için…