Ana sayfa Sosyal Medya Gonca Vuslateri ortaya bir laf attı, herkes sahibini arıyor!

Gonca Vuslateri ortaya bir laf attı, herkes sahibini arıyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Oyuncu Gonca Vuslateri, ekrana en son 2018 yılında yayınlanan Tehlikeli Karım dizisiyle gelmişti. Son dönemde daha çok sinema filmlerinde rol almayı tercih eden Vuslateri, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım sonrası gündeme geldi.

2018 yılından beri Hedefim Sensin, Ayla Vol 1, Allah Yazdıysa Bozsun, Horoz Dövüşü ve Her Şey Dahil isimli filmlerde rol aldı Gonca Vuslateri. Ancak ekrana 4 yıldır bir başka diziyle gelmedi. Bu arada bir senaryo yazdığı gündeme gelmişti oyuncunun.

İşin arka planında da rol almak isteyen Gonca Vuslateri, senaryosu kendisine ait olan komedi türündeki bir sinema filminde rol almaya hazırlanıyor şu sıralar. Filmle ve cast ile ilgili sorular üzerine geçtiğimiz günlerde bir tüyo vermemişti oyuncu.

Yakında filminin çekimine başlayacak olan Gonca Vuslateri, bir anda gündeme sosyal medyadan yaptığı bir yorumla geldi. Vuslateri, paylaşımında bir kişiye olan düşüncelerini dile getiriyor ve inceden inceye eleştiriyordu ama bu ismin kim olduğunu kimse anlayamadı!

Instagram hesabından yaptığı paylaşımda yüzüne estetikli bir filtre uyguladığı görülen oyuncu, bu fotoğrafına sahibini kimsenin anlayamadığı bazı eleştiriler sıraladı!

Gonca Vuslateri ortaya bir laf attı, herkes sahibini arıyor! 7

Takipçilerini şaşırtan Gonca Vuslateri  “‘Ben aramı iyi tutayım da aman ekmeğimden olmayayım’ estetiği yaptırdım. Bir iki dizide suni gözyaşıyla süzüm-ağlama sahnesi, yurt dışı satışlarından %1, tam kariyer yapacakken zengin kocayla Akdeniz sahillerinde tanışıp evlilik, aynı düğünde 5 gelinlik… Yok kızım Gonca.. rahatlık batar sana.. Ben aramı kendimle bozmayayım da. Ne gelirse başımıza sevdadan olsun. Hadi bakalım, azıcık martinim ağrısız başım. Sakin olun estetik yok, tipik olanı becermeye çalışırken faceapp’da z.çtım” ifadelerine yer verdi.

Vuslateri’nin estetikli oyuncularla ilgili bu eleştirisinin adresi belli olmazken takipçileri de merakta kaldı!  ‘Gonca Hanım mesajınız kime?’ soruları yapılan paylaşıma ayrıca ‘Bu kadar güzel ifade edilemezdi’ yorumlarıyla oyuncunun sözlerini onaylayanlar da vardı.