Ana sayfa Sosyal Medya Keremcem’e takipçilerinden Alp Navruz baskısı!

Keremcem’e takipçilerinden Alp Navruz baskısı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Keremcem yine hayranlarını mest edecek bir şey buldu! 2019 yılında Kimse Bilmez dizisinde izlediğimiz Keremcem,2020 yılında ise müzik çalışmalarına ağırlık veren bir görüntü çiziyor. Türkiye’de 30 Büyükşehir ve Zonguldak illerinde hafta sonu sokağa çıkma yasağı uygulanması sonrasında Keremcem de takipçilerine keyifli bir paylaşım ile destek oldu. Keremcem’in takipçilerinin ise Alp Navruz ile ilgili bir istekleri var.

Dile Kolay olarak Türkçe’ye çevrilen aslen Fars kökenli şarkısını İranlı vokalisti Ghazaleh Bayat ile birlikte seslendiren Keremcem, yine takipçilerinden büyük beğeni aldı. Daha önce şarkıyı Ajda Pekkan’ın da söylediğini belirten Keremcem, elinde gitarıyla şarkıyı söylerken Ghazaleh Bayat da ona eşlik etti.

 

Oyuncu, şarkısını seslendirdikten sonra da “Evde kalın, sağlıkla kalın” diyerek hatırlatmasını yaptı.

ALP NAVRUZ BASKISI

Keremcem’in bazı hayranları ise Alp Navruz hatırlatması yaptı. Navruz, instargam’daki soru cevap bölümünde “Keremcem’e ne söylemek istersin?” şeklindeki soruya “Şarkı dışında her şey” diye yanıt vermişti.

Keremcem hayranları da mutlaka Alp Navruz’a şarkı söyletmesi yönünde oyuncuya baskıda bulundu. Sosyal medyadaki yorumlarda “Alp Navruz’u da çıkar” diyen takipçileri mutlaka bu buluşmanın yaşanmasını arzu ediyor.

Keremcem, bakalım Alp Navruz’a şarkı söyletmeyi başarabilecek mi?

Keremcem'e takipçilerinden Alp Navruz baskısı! 7