Ana sayfa Dizi Haberleri Keremcem’in davetine, Alp Navruz’dan gülümseten yanıt!

Keremcem’in davetine, Alp Navruz’dan gülümseten yanıt!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Kimse Bilmez dizisiyle yaz ayından Aralık sonuna kadar ekranda Ali Hüroğlu olarak izlediğimiz Keremcem, başarılı performansı ile göz doldurmuştu. Şimdilerde müzik çalışmalarına ağırlık veren Keremcem, koronavirüs salgını nedeniyle zor günler geçiren halkın moralini yükseltmek üzere şarkılarıyla sosyal medyada yer alıyor.

Keremcem, “Ben de bu zor günlerde biz evde kalırken, bizim için canla başla çalışan sağlık çalışanları olmak üzere tüm emekçilere için Ayla Balyemez’in bayrağını devralıyorum ve onlar için söylüyorum” diyerek “Allı Turnam” isimli türküyü seslendirdi.


Keremcem, bir şakı söylemesi için Alp Navruz’a da gönderme yaptı. Instagram hesabından Keremcem’in bu göndermesine yanıt veren Alp Navruz, sesine pek güvenmediğini ifade eden yorumu ile gülümsetti.

Navruz, “Benim şarkı söyleyecek olmam destek mi olur köstek mi bilemedim” diye yazdı. Zümrüdüanka dizisinde Serhat Demirkıran olarak izlediğimiz Navruz’un bu sözü üzerine takipçileri destek mesajları attı ve sesini duymak istediklerini, her şekilde beğeneceklerini belirten yorumlar yaptı.

Keremcem'in davetine, Alp Navruz'dan gülümseten yanıt! 7

Şarkıcı Ayla Balyemez, “Şan derslerine başlıyoruz. Alp Navruz seneye video yetişir bence” diyerek esprili bir yorum bıraktı.