Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Keremcem’in kariyer planlamasında kritik viraj!

Keremcem’in kariyer planlamasında kritik viraj!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında Salı akşamları yayınlanan Kimse Bilmez dizisinde Ali Hüroğlu karakterine hayat veren Keremcem, hem oyunculuk hem de şarkıcılık kariyerini birlikte sürdüren isimlerden.

Her ne kadar oyunculuğa ağrlık vermiş olsa da Keremcem, şarkıcılık konusunda da çeşitli kariyer adımları atmakta.

Milliyet Cadde’ye konuşan Keremcem, Endonezyalı şarkıcı Ayu Ting Ting ile yaptığı düetin başarısından memnun.

Keremcem, kariyer planlamasında yeni bir rota belirlemiş durumda.

Ünlü oyuncu, oynadığı dizilerin Endonezya’da da yayınlandığını belirtti ve “Beni şarkıcı olarak bilmiyorlardı, bu sayede öğrendiler. Aslında şarkı iki hafta içinde oluştu. Stüdyoya girip, klibi çektik. YouTube’da dünya listelerinde iki gün boyunca ‘En Çok Dinlenen Şarkı’ oldu” diyerek mutluluğunu gösterdi.

Keremcem, düetten sonra film teklifi de almış. Ağustos ayında da Endonezya’da ziyarette bulunacak.

Oyuncu, ” Endonezya ziyaretim olacak. Bir de konser yapacağız Ayu Ting Ting ile… Film projesi de orada netleşecek. Reklam teklifi de aldım. Etiyopya’dan sonra Endonezya var belki de” diyerek kariyer planlamasına Uzak Doğu Asya’yı önemli bir viraj olarak eklemiş durumda.

Keremcem'in kariyer planlamasında kritik viraj! 7

Şimdilerde ise Kimse Bilmez dizisinin yanı sıra bir single projesi için çalışan Keremcem, “Şarkı hazır, ağustos ortasında yayınlayacağım” açıklamasını yaptı.

Keremcem, dijital medyayı da yakından takip eden bir isim.

Youtube kanalı açan oyuncu, “Youtube kanalım için de iki yıldır içerik üretiyorum. Parçamın video klibini de sadece orada bulacaksınız” diyerek de reklamını yapmakta.