Ana sayfa Dizi Haberleri Seni Kalbime Sakladım dizisi, Sevda Erginci’nin kariyerinde ilklerin adresi olacak!

Seni Kalbime Sakladım dizisi, Sevda Erginci’nin kariyerinde ilklerin adresi olacak!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Son dönemin popüler kadın oyuncularından birisi olan Sevda Erginci, en büyük ilgiyi Yasak Elma dizisinde oynadığı Zeynep karakteri ile çekmişti. Onur Tuna ile birlikte boy farklarıyla da sık sık gündeme gelen oyuncu, dizide iki sezon yer aldıktan sonra ayrılmıştı. Sevda Erginci, son olarak ise Fox TV’nin El Kızı dizisiyle ekrandaydı. Dizi beklenen ilgiyi göremeyince sezon ortasında final yapmıştı.

Şimdilerde yeni bir dizi heyecanı daha yaşıyor oyuncu. Hayran sayısını giderek çoğaltan isimlerden birisi olan Sevda Erginci, oyunculuğu ile ekranda göz dolduruyor. Başarılı performansı ile rol aldığı işlerde dikkatleri çeken Ergin, bu kez TRT1 ekranında yakın zamanda yayınlanacak olan Seni Kalbime Sakladım dizisiyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor.

Oyuncunun bu dizideki partneri ise Ekin Mert Daymaz olacak. Daymaz ve Erginci ikilisi, çoktan sosyal medyada çift olarak beğeni toplamaya başladı. Dizinin fragmanının yayınlanmasının ardından da birbirlerine çok yakıştırıldılar. Merakla beklenen Seni Kalbime Sakladım dizisi, TRT’nin genelde dram ağırlıklı dizileri arasında romantik komedi türüyle de dikkatleri çekecek.

Seni Kalbime Sakladım dizisi, Sevda Erginci'nin kariyerinde ilklerin adresi olacak! 8

Bu arada Sevda Erginci, daha çok dram ağırlıklı dizilerde rol almış bir isim. Oyuncuyu romantik komedide görmek, hayranları için de ayrı bir keyif olacak. Böylece bir ilki yaşayacak oyuncu, aynı zamanda komedi ve romantizmin ağır basacağı dizi için heyecanlı olduğunu da saklamıyor. “Diziye başladık, çok yakında yayına girecek. Çok tatlı, güzel bir iş oluyor. Çok güzel romantik komedi. Benim de artık ihtiyacım vardı, romantik komedi yapmaya. O kadar dram işinden sonra. Yeni de yapacağım bir şey olduğu için çok heyecanlıyım” diyen oyuncu, bu dizide Zeynep karakterine hayat veriyor.

Seni Kalbime Sakladım dizisi, Sevda Erginci'nin kariyerinde ilklerin adresi olacak! 9

Dram işinden sıkıldığını da satır arasında söyleyen oyuncu, yeni rolüyle merakla bekleniyor. Bu arada ilk kez bir romantik komedide oynayacak olan oyuncu, aynı zamanda da ilk kez yaz döneminde çalışacak.

Bu yıl dram işi yapmak istemediğini özellikle vurgulayan Sevda Erginci, “Çok doğru bir tercih oldu. Çok kaliteli, çok güzel, çok tatlı bir dizi oluyor” diyerek güzel bir işin gelmekte olduğunun da müjdesini veriyor.

Seni Kalbime Sakladım dizisinin uzun yıllar devam etmesi dileğinde de bulunan Sevda Erginci, ekrandaki dizilerin yanı sıra dijital platformlarda da yer almayı istediğini söyleyerek yapımcılara da yeşil ışık yakıyor…

İşte Sevda Erginci röportajının tamamı…